Philips OneBlade

Philips Oneblade barbermaskine set på TV. Hurtig og enkelt barbering til mænd

Philips OneBlade er en ny teknologi inden for barbering og trimning, som gør det muligt, at du kan trimme, style og barbere alle typer af stubbe og skæglængder med ét og samme barberhoved. Læs mere om Philips Oneblade her

9 Produkt(er)

Derfor er Philips OneBlade blevet så populær:

  • Elektrisk barberblad som også kan trimme dit skæg
  • Barber dig hurtigt, sikkert og enkelt
  • Hudvenlig - barber dig uden snitsår og irriteret hud
  • Trim i forskellige længder (f.eks. 1,2,3 eller 5 mm)
  • Brugstid fra 45 min.
  • Kan anvendes med eller uden barberskum
  • Rengøres nemt under vand

Barber og trim dig med ét og samme værktøj

Nu slipper du for at anvende forskellige værktøjer og gå igennem flere trin for at pleje dit skæg. Philips OneBlade klarer det hele.   

Philips OneBlade er et funktionelt multiværktøj, som både kan anvendes til skånsom barbering, trimning og lave skarpe skæglinier. Den følger ansigtets konturer og du kan barbere i alle retninger uden risiko for at skære dig eller få irriteret hud. 


Skab alle stilarter med Philips Oneblade

Philips OneBlade barberer ikke lige så tæt som et barberblad, så du får ikke den samme glatte fornemmelse. Derimod er den mere skånsom mod huden, og er utrolig effektiv på alle skæglængder. Du kan både trimme, style og barbere dig med OneBlade! 

  • Brug bladet til barbering
  • Brug kanterne på barberhovedet til at forme skægget og skabe flot barberede, skarpe linjer
  • Brug en af de medfølgende trimmekamme til at trimme dit skæg i forskellige længder

Hvor ofte skal du skifte Philips Oneblade barberblade?

For at få et optimalt resultat hver gang anbefales det, at du udskifter barberbladet i din OneBlade hver 4. måned. Barberbladene passer til alle Philips OneBlade modellerne, og de er meget lette at skifte – blot klik det gamle af håndtaget og klik et nyt på. Bladet rengøres nemt under vandhanen for en mere hygiejnisk barbering.


Perfekt på rejsen

OneBlade er mindre end en traditionel barbermaskine eller skægtrimmer, hvilket gør den perfekt at have med på rejsen. Batteritiden på 45 minutter holder til flere barberinger og touch-ups under ferien.


Philips OneBlade Body kit

Body kit passer til alle OneBlade-modeller. Bladene er med monteret med Dual Protect-system, som reducerer friktion mod huden, samt har afrundende kanter, der beskytter din hud mod rifter.

Denne pakke indeholder et skær til din krop med en hudkappe, der beskytter følsomme områder og nemt kan klikkes på. Derudover får du en kropkam (3 mm), som sikre en nem trimning i alle retninger. Du skal udskifte hvert skær hver 4. måned for at opnå optimale resultater. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.