Vivag Feminin intimsæbe - 200 ml

Vivag Feminin intimsæbe - 200 ml
43,00 -4%
Vejl. pris 44,95
(14) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra ViVag
Varenummer: 214
Ofte købt sammen
Vivag Feminin intimsæbe - 200 ml
Vivag Plus Vaginalkapsler u/ap - 10 kapsler
Vivag Feminin intimservietter - 15 stk
Pris i alt
33,00

Produktbeskrivelse

Indhold
Anmeldelser

Vivag Feminin intimsæbe vasker huden ren uden at forstyrre balancen eller irritere huden

Den milde Vivag intimsæbe har en lav pH på 4 og er særdeles velegnet til dem der ønsker at opretholde den intime hygiejne på en mild og skånsom måde uden at forstyrre fugtbalancen eller irritere den sarte hud. Vivag intimsæbe er helt fri for parfume og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Skrappe og parfumerede sæber, der ikke er beregnet til intimbrug, kan meget let udtørre og irritere hudens sarte slimhinder. Samtidig reducerer det hudens immunforsvar og giver dermed bedre betingelser for sygdomsfremkaldende bakterier.

Vivag intimsæbe indeholder mælkesyre, der sikrer, at den sarte hud ikke udtørrer eller irriteres, fjerner lugtgener, samtidig med at huden bibeholder den naturlige bakterieflora. Intimsæben skummer godt og har en doseringsmembran, der sikrer en perfekt dosering hver gang og at der ikke kommer uønsket bakterier i flasken, da sæben er uden konserveringsmiddel.

Anvendelse

Sæben anvendes i intimområdet ved dagligt bad. Efter et bad anvender vi typisk en fugtighedscreme i både ansigtet og på kroppen, men vi glemmer eller overser ofte intimområdet, der ligeledes har behov for fugt og pleje. Anvend derfor med fordel Vivag 2i1 gel.

Vivag Intimsæbe findes også i 400 ml.

Aqua, Disodium Lauroamphodiacetate, Lactic Acid, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Sodium PCA, Glyceryl Laurate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, PEG-150 Distearate, Disodium EDTA, PEG-14M

Astma og Allergi

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Gertrud LIndhart - 04-06-2015
Absolut god for huden. Lækkert produkt, som jeg køber igen.
Af parvaneh - 22-04-2014
jeg har lige købt denne intimsæbe. jeg synes den er super god, den er god mod huden.
Af M. B. - 10-02-2014
Selve produktet virker godt! God konsistens, lugtfri, og rigtig mild og skånsom, i modsætning til de normale sæber. Men jeg har dog svært ved emballagen, da jeg skal trykke til, for at produktet kommer ud, og så kommer der til gengæld for meget ud af gangen, så jeg føler det er lidt spild. Men synes ikke. at andre herinde har bemærket det? Ingen parfume eller parabener. Kan ellers anbefales.
Af mette Boel - 16-05-2013
Er god og mild mod huden. Efterlader en følelse af friskhed
Af Ditte Sørensen - 15-02-2012
Sæben skummer godt og efterlader én med en frisk fornemmelse. Kan anbefales.
Af Michelle - 13-07-2011
Rigtig godt produkt, som har en fast plads i badet. Føler sig altid dejlig ren efter brug og det kan varmt anbefales til både kvinder og mænd.
Af Maria E. - 03-03-2011
Godt produkt, fast plads på mit badeværelse. Skånsom sæbe, jeg i et par år har været meget glad for.
Af Christina Sørensen - 16-01-2011
Virkelig godt produkt - altid på hylden herhjemme...
Af Carina Christensen - 05-10-2010
Super godt produkt - står altid på hylden hjemme hos os. Og bruges både af mig og min mand. Jeg kan ikke så godt tåle sæbe produkter, men det her er der ingen problemer med.
Af Janni Pedersen - 09-06-2010
ja jeg må sige at det er et super godt produkt som ret hurtigt hjælper på ens problemer på de intime områder. helt klart skal den have topkarakter
Af E.S. - 29-10-2009
Vivag er en fantastisk intimsæbe som trygt kan anbefales. Den fjerner alle lugtgener der kan forekomme og irriterer ikke det sarte område - selvom det er en intimsæbe lavet til kvinder, kan mænd også sagtens have gavn af den.
Af Susan Nilsson - 27-08-2009
Supergodt produkt, jeg har selv brugt vivag siden det kom på markedet, man føler sig ren og frisk efter brug, og så er det genialt til at rense piercinger med også
Af Anita Winther - 11-06-2009
Kan varmt anbefales. Produktet er også godt til barbering de steder hvor man er mest sart
Af Tina Kjeldsen - 05-02-2008
Jeg er rigtig glad for vivag. Man føler sig tryg ved at bruge det og det hjælper virkelig. Hvis man har lidt ubehag eller kløe er det meget beroligende. Kan helt klart anbefales.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.