Australian Bodycare Femigel - 5 x 5 ml.

1
1
1
1
(1) Se anmeldelser
Varenummer: 35593

Australian Bodycare Femigel mod irritation i intimområdet

Femigel er en vandbaseret og hormonfri gel, der udelukkende indeholder naturlige aktiver. Huden i intimområdet er særligt udsat for irritation, kløe og andre intime gener, som ofte skyldes bakterier. Femigel har et rigt indhold af australsk Tea Tree Oil, der har unikke antiseptiske egenskaber og derfor effektivt modvirker bakterier i intimzonen, så du slipper for intimt ubehag. Med Femigel får du effektiv førstehjælp til tørhed i intimområdet, irritation, kløe, lugtgener og andet intimt ubehag.

De antibakterielle egenskaber er dokumenteret ved et klinisk studie, som hjalp flere kvinder af med deres intime ubehag:

  • Hos 100 % af de medvirkende kvinder forsvandt kløe
  • Hos 94 % af de medvirkende kvinder forsvandt tørhed i skeden
  • Hos 94 % af de medvirkende kvinder forsvandt den generelle irritation
  • Hos 88 % af de medvirkende kvinder forsvandt lugtgenerne

Anvendelse af Australian Bodycare Femigel

Femigel er en slags kur, når irritation, kløe og tørhed i intimområdet allerede er opstået. Afhængigt af ubehagets omfang kan du bruge den flere gange om dagen. Ved milde symptomer er det nok at bruge gelen hver 2.-3. dag, mens sværere tilfælde kræver påføring to gange om dagen. Gelen er dermatologisk testet, og det sikrer dig et mildt hjælpemiddel, som er skånsom mod selv den mest sensitive hud. Derfor kan du trygt bruge gelen på daglig basis uden at bekymre dig.

Påfør direkte på det irriterede område. Ved problemer med uønsket lugt er det vigtigt at påføre produktet grundigt omkring skedeåbningen, hvor bakterier ofte forårsager lugtgener. Fortsæt med at bruge produktet indtil problemerne er væk.


Indhold: 5 tuber á 5 ml.

Ingredienser:

Vand, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, 1,2-Hexanediol, Xanthan gum, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citric acid, Sodium Hydroxide

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Varenummer: 35593

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.