Ginger Organic Trusseindlæg Ø - 30 stk

1
1
1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Ginger Organic
Varenummer: 32673

Ginger Organic Trusseindlæg Ø - 30 stk - Lette indlæg med 100% blød økologisk bomuld

Ginger Organics økologiske trusseindlæg, er ikke blot produceret i 100% økologisk bomuld, men er også 100% biologisk nedbrydelige.
Toplag og kerne af bindet er lavet af certificeret økologisk bomuld, og selve indpakningen også nedbrydelig, da den er fremstillet i GMO fri majsstivelse, som under forbrændingen bliver til vanddamp.

Det at toplaget i bindet er lavet af 100% økologisk bomuld, sikre det dig en blød og skånsom fornemmelsen, så du ikke bliver generet.
Ginger Organics menstruationsbind tillader din sårbare hud at ånde frit, da der ikke findes syntetiske materialer i vores produkter. Ginger Organic økologiske menstruationsbind afhjælper desuden varme, rødme og irritation og mindsker dermed risikoen for svamp.

Varedeklaration:

Toplaget (certificeret 100% økologisk bomuld), Absorberende kerne (certificeret 100% økologisk bomuld), Barrierefilm ( bionedbrydelig biopolymer film) Silikone papir og klæbemiddel.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

EcoCert Svanemærket Allergy Certified GOTS certificering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.