Ginger Organic

11 Produkt(er)

Ginger Organic – Økologiske hygiejnebind, tamponer og trusseindlæg

Forestil dig en verden hvor det er muligt at værne om din krop, sundhed og velvære samtidig med, at du passer på planeten.

Det virker måske som et scenarie i den fjerne fremtid, men med Ginger Organics økologiske, konventionelle og skånsomme produkter, der tager kærligt hånd om dig under samt efter din menstruation, bliver der både passet på dig og den verden, vi alle sammen lever i.  

Hvad er Ginger Organic?

Ginger Organic er udviklet af Helena Fernando-Kristensen, der hele sit liv har været præget af en økologisk og bæredygtig tankegang. Det er derfor uden tvivl brandes vigtigste mission at kunne tilbyde allergivenlige og økologiske alternativer ved menstruation, samtidig med at tampon såvel som bind er mest mulig skånsomme og effektive til alle kvinder.

Vi er alle forskellige og har individuelle behov – alt dette har Ginger Organic taget højde for. Idet bind og tamponer er noget alle kvinder har brug for, er det vigtigt at produkterne er den bedste løsning, man kan få. Og hvorfor nøjes med blot at byde vores krop det bedste, når vi på samme tid kan værne om vores planet og fremtid?  

Produkter skabt med omtanke

Hos Ginger Organic får du muligheden for at tage stilling. Du kan som kvinde selv beslutte, hvad du ønsker at udsætte din krop for samtidig med, at du kan tage stilling til, hvordan du ønsker, at vi bør behandle den verden, vi lever i.

Alt det brandet har skabt - om end vi taler Ginger Organic bind, tamponer eller trusseindlæg, er skabt med så meget omtanke og hensyn til dig og miljøet, som det er muligt. Hos Ginger Organic brænder de nemlig for at lave en verden til forskel for dig og de forhåbentligt mange kommende generationer.

Bomuld og økologi
Hos GingerOrganic vægtes økologi og bæredygtighed højt. Ikke blot fordi, det er godt for dig og din sundhed – men fordi, det er ansvarligt for vores jordbrug og produktion, således enhver balance i vores økosystem kan sikres.   

Økologi, bæredygtighed og sunde produkter er derfor noget, du som kvinde til enhver tid bør have muligheden for at vælge til.

Produkterne er lavet med 100% certificeret økologisk bomuld, hvilket der findes mange gode grunde til. Bomuld er blandt andet en af de mest sprøjtede afgrøder, og derfor er det vigtigt at vælge økologien til, så du kan værne om både din sundhed, miljøets sundhed samt de bønder, der er med i produktionen af ulden.

Ved at vælge økologi kan du få den rene bomuld, der med sikkerhed sikre en skånsom og allergivenlig oplevelse. 

Ginger Organic bind

Blandt udvalget af menstruationsbind finder du både dagbind og Ginger Organic natbind med vinger. Disse er ikke blot udviklet af 100% økologisk bomuld, men er 100% biologisk nedbrydelige ligesom deres andre fantastiske hygiejne produkter.

Toplaget af bindet sikrer dig en blød, åndbar og skånsom fornemmelse, så du ikke føler dig generet gennem dagens gøremål. De fantastiske bind fra Ginger Organic afhjælper både varme, rødme og irritation samtidig med, at de mindsker risikoen for svamp. 

Ginger Organic tampon

Ginger Organic tilbyder mange forskellige varianter indenfor tamponer. Du kan både finde favoritten Ginger Organic Tampon Normal samt Ginger Organic Tampon med indføringshylster i vores sortiment.

Det gælder for alle deres tamponer, at de er konventionelle - komfortable, 100% miljøvenlige, klinisk testede for din sikkerhed og nemme at bruge. De fås både med en lav, normal og høj absorbering alt efter dine ønsker og behov. 

Ginger Organic trusseindlæg

De lette trusseinlæg fra Ginger Organic er både et godt alternativ i slutningen af din menstruation, hvor den mindskede blødning ikke kræver bind med høj sugeevne. Derudover er de en fantastisk hjælp i forbindelse med udflåd.

De er produceret af samme materiale som bindende, hvilket sikrer de mest skånsomme forhold, så du kan beskytte den nedre region bedst muligt i de mest behagelige forhold.

Hos Med24.dk finder du de velovervejede og behagelige hygiejneartikler fra Ginger Organic til skarpe priser og tilbud! Vi tilbyder sågar mulighed for fri fragt og hurtig levering.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.