Ginger Organic dagbind m. vinger Ø - 10 stk

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Ginger Organic
Varenummer: 32670

Ginger Organic dagbind med vinger - fineste bomuld for den bedste komfort

GingerOrganic er en dansk serie af økologiske hygiejneprodukter fremstillet af certificeret 100% økologisk bomuld, som er fri for skadelig kemi, parfume og klor.
Når du bruger Ginger Organic økologiske bind sikre du at en meget følsom del af din krop kun er i kontakt med den fineste og reneste bomuld.
Dette dagbind er designet med et blødt bomulds toplag for opnå den bedste komfort. Kernen af bindet er lavet til at absorbere, så din hud kan ånde. Ginger Organic dagbind er med vinger for at sikre bindet bliver hvor det skal og du kan føle dig sikker.  Barrierefilm i biopolymer er udvundet fra majsstivelse. Indpakning er 100% bionedbrydelig.

GingerOrganic er de eneste økologiske bind, tamponer og trusseindlæg i verden, som har opnået alle gældende certificeringer; Nordisk Svane, EcoCert, GOTS, AllergyCertified og FSC

Varedeklaration: Toplaget (certificeret 100% økologisk bomuld), Absorberende kerne (certificeret 100% økologisk bomuld), Barrierefilm ( bionedbrydelig biopolymer film) Silikone papir og klæbemiddel.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

EcoCert Svanemærket Allergy Certified GOTS certificering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.