Trusseindlæg

Her finder du trusseindlæg, der sikrer dig, når du f.eks. oplever pletblødning eller udflåd. Læs mere om trusseindlæg her

28 Produkt(er)

Trusseindlæg til pletblødning og udflåd

Når du får din menstruation, vil du ofte opleve, at du ikke bløder lige meget alle dage. Derfor findes der forskellige hygiejnemidler, så du er godt dækket ind alt efter, hvad dit behov er. 

Trusseindlæg er et tyndere indlæg end bind, og er gode at bruge de dage, hvor du har pletblødning eller udflåd. Her er det ofte nok med et trusseindlæg, da der ikke er behov for en lige så høj sugeevne. Derfor kan trusseindlæg være gode at bruge i starten og slutningen af din menstruation, hvor blødningen ikke er så kraftig.  

Mange bruger også trusseindlæg som supplement til tampon eller menstruationskop for at være ekstra beskyttet. Det kan f.eks. være rart at bruge, hvis du lige er startet med at bruge tampon eller menstruationskop, og endnu ikke føler dig helt tryg i, om det sidder rigtigt. Her kan du bruge et trusseindlæg som ekstra beskyttelse for at mindske risikoen for at bløde igennem.  


Føl dig beskyttet med trusseindlæg

Der findes mange forskellige slags trusseindlæg, så det er med at finde det eller dem, som passer bedst til dine behov. Deres sugeevne er typisk symboliseret udenpå indpakningen med små dråber. Jo højere sugeevne, jo flere “fyldte” dråber.  

De fleste trusseindlæg har en god pasform, så de passer i alle slags trusser. Du kan også finde trusseindlæg, som er designet specielt til g-strenge, så det sidder godt hele dagen, og giver dig den beskyttelse, du har brug for. 

Har du brug for et hygiejneprodukt med høj sugeevne kan det være en fordel med et bind, da det er tykkere end et trusseindlæg, og derfor kan suge mere og indeholde mere væske.

Døjer du med lugt i intimområdet?

Hvis du døjer med lugt i underlivet, kan der være flere forskellige årsager til dette, da mange faktorer kan skabe ubalance i intimområdet. 

Det er f.eks. vigtigt at huden ved intimområdet kan ånde, så derfor anbefales det, at du ikke går i for stramme bukser, ikke bruger trusser lavet af kunststof, og kun bruger bind og trusseindlæg, når det er nødvendigt. Der kan nemlig være en tendens til lugt, hvis huden bliver varm, og ikke kan ånde. 


Bæredygtige trusseindlæg

I løbet af en menstruation bruger vi rigtig mange trusseindlæg, bind eller tamponer, da de skal skiftes ofte i løbet af en dag.  

For at mindske affald i forbindelse med din menstruation, kan du få genanvendelige trusseindlæg i stof, som kan maskinvaskes og bruges igen og igen. Disse er et godt alternativ til almindelige trusseindlæg, hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet. Genanvendelige trusseindlæg kan holde i flere år, hvis du vasker dem efter anvisningen og passer godt på dem. 


Hvor ofte skal jeg skifte trusseindlæg?

Et trusseindlæg skal skiftes flere gange om dagen ligesom tamponer og bind, da det ikke er sundt for huden at have det samme på for længe. Så en god regel kan være at skifte det, hver gang du er på toilettet eller efter behov. Dog bør du max have dit trusseindlæg siddende i 3-4 timer.   

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.