Raz Skincare Coffee Face Peel - 100 g

1
1
1
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 47650

Raz Skincare Coffee Face Peel - tidligere også gået under navnet RazSpa

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare. Der er ikke sket ændringer med produktet, så du får stadig den samme lækre kvalitet som tidligere!

Raz Skincare Coffee Face Peel er en effektiv ansigtspeel til dig, der ønsker at dybderense og forny din hud på blideste vis. Ansigtspeelen indeholder organiske ingredienser som blandt andet rørsukker, kaffe og kakao, som giver den dybt rensende virkning. Brug af peelen resulterer i, at huden eksfolieres og dybderenses samt at talg produktionen i huden hæmmes. Desuden trækkes porerne sammen for at forhindre fremtidige udbrud af urenheder. Dette får huden til at se fornyet ud, mens den får en flot, naturlig glød. Ydermere indeholder produktet grapefrugt, som renser tilstoppede porer, og dermed minimerer urenheder og blackheads.

Ansigtspeelen har en virkelig dejlig duft af kaffe og kakao, er let at bruge og er tilmed egnet til alle hudtyper - også kombineret og fedtet hud.

Fordele

  • Eksfolierer huden og bekæmper urenheder
  • Hæmmer hudens talgproduktion
  • Sammentrækker porerne i huden
  • Giver huden fornyet liv og en flot glød
  • Indeholder organiske ingredienser
  • Har en behagelig duft af kaffe og kakao
  • Velegnet til alle hudtyper

Anvendelse

Raz Skincare Coffee Face Peel anvendes efter behov, men det anbefales at bruge produktet 2-3 gange ugentligt.

Det er en god ide at tage en teskefuld af produktet i hånden og overhælde med vand, for at peelen opløses inden brug. Inden påføring gøres huden varm og våd, hvorefter produktet forsigtigt masseres ind i ansigtet, på hals og på nakke. Produktet skylles af med lunkent vand, og huden duppes nænsomt tør med et håndklæde.


Indhold: 100 g.

Ingredienser:

Sukrose, Coffea Arabica Fruit Powder, Olea Europea Fruit Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Theobroma Cacao Fruit Powder, Tocopherol, Hydroxypinacolone Retinoate, Phenoxyethanol, Citrus Bermiga Peel Oil Expressed, Cedrus Deodra Wood Oil, Dimethyl Isosorbide, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Parfume, Limonene, Linalool

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 47650

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.