Sanzi Beauty Gentle Face Tonic - 100 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra Sanzi Beauty
Varenummer: 57606

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic fjerner effektivt snavs og virker pH-neutraliserende på din hud

Med den effektive og skånsomme skintonic fra Sanzi Beauty kan du tilføre masser af fugt til din hud, samtidig med at den renses og pH-neutraliseres. Sanzi Beauty Gentle Face Tonic renser og fjerner snavs og kalkrester fra vand, mens der tilføres fugt. Den smarte og praktiske sprayform gør, at du kan bruge den både med og uden vatrondeller. Vegansk og uden tilsat parfume.

Egenskaber:

  • Fjerner snavs og kalkrester fra huden
  • Praktisk sprayflaske
  • Virker neutraliserende på huden
  • Vegansk og uden tilsat parfume

Anvendelse:

Anvend Gentle Face Tonic efter du har renset din hud med Soft Cleansing Foam for at fjerne de sidste urenheder fra huden. Der er to muligheder for at påføre vores skin tonic.

  1. Spray produktet på en vatrondel og før blidt vatrondellen rundt i ansigtet for at sikre, at de sidste rester af snavs fjernes.
  2. Spray produktet direkte på huden, hvor du har to muligheder. Enten kan du fjerne produktet med en vatrondel eller lade det blive siddende på huden for at optage flere af de nærende ingredienser.

Indhold:
100 ml.

Ingredienser:

Vand, Glycerin, Panthenol, 3-o-Ethyl Ascorbic Acid (Vitamin C), Natrium-PCA, Tocopherol (Vitamin E), Urea, Betaine, sodiumhyaluronat, Centella Asiatica Root Leaf Extract (Aloe Vera), Chrysanthellum Indicum Extract (Indian Chrysanthemum), 1,2-Hexanediol, Allantoin, Disodium EDTA, Citric acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Sanzi Beauty
Varenummer: 57606
Vegan Reg trademark
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.