Sanzi Beauty

Sanzi Beauty laver effektive skønhedsprodukter, som skaber resultater, er 100% veganske og uden tilsat parfume. Læs mere om Sanzi Beauty her

54 Produkt(er)

Sanzi Beauty - Dine skønhedsløsninger på flaske

Sanzi Beauty er mere end bare et brand - det er en filosofi, en livsstil og en hyldest til naturlige skønhed. Hos Sanzi Beauty forstår de, at alle er unikke, og de er her for at fejre denne mangfoldighed.  

Sanzi Beauty er et banebrydende mærke, der tilbyder et omfattende sortiment af skønheds- og hudplejeprodukter. De begyndte tilbage i 2016, da Robert Friedrich havde en vision om at udforme et øjenvippeserum, der kunne opbygge smukke og forlængede øjenvipper. Efter hårdt arbejde lykkedes det at producere et serum, som kunne leve op til de strenge krav, der blev stillet af virksomheden, og som kunne skabe de ønskede resultater om længere, kraftigere og stærkere øjenvipper. 

Herefter blev missionen kun større - nemlig at skabe flere førsteklasses skønhedsprodukter. Her er folkene bag Sanzi Beauty enige om, at sådan en mission kun kan realiseres ved at samarbejde med de bedste i branchen. Derfor går de aldrig på kompromis med samarbejdspartnere eller medarbejdere. Der bliver kræset om hver eneste detalje omkring produkterne, så forbrugerne kan være sikker på, at der aldrig er et Sanzi Beauty produkt, som ikke virker efter dets hensigt. Sådan sørger de for, at der altid bliver sikret unikke og ekstraordinære skønhedsprodukter til deres kunder. Sanzi Beauty Eyelash growth serum

Sanzi Beauty vippeserum og meget mere

Hos Sanzi Beauty er hovedmålet at designe og fremstille skønhedsprodukter af høj kvalitet, der hjælper mennesker med at fremhæve deres naturlige skønhed, og som er til priser, der er både retfærdige og overkommelige. De tror på, at alle fortjener at se og føle sig bedst muligt, og det er den overbevisning, der driver Sanzi Beauty.  

I Sanzi Beautys sortiment finder du bl.a.: 

Eyelash Growth Serum – De fleste drømmer om længere om mere fyldige vipper. Her kan Sanzi Beauty hjælpe til at indfri dine drømme. Deres Eyelash Growth serum stimulerer aktivt hårsækkenes vækst, og giver resultater på 6-16 uger. 

Eyebrow Enhancing Serum – Til dig, som ønsker fyldigere og stærkere bryn. Sanzi Beauty Eyebrow Enchancing serum giver, med aktive og komplekse ingredienser, væsentlig fyldigere bryn. 

Eye Zone Conditioner Serum – En balsam til dig, som gerne vil have velplejede og sunde bryn og vipper. Den er især også god til dig, som har fået lavet eyelash extensions eller permanent vippebuk, da styrker og plejer uden at tilføje olie.

Charcoal Teeth Whitening – Aktivt kul, som hjælper til lysere, renere og sundere tænder. Det er fremstillet af 100% ren og naturlig kokosnøddeskal, og er derfor på ingen måde tilsat kemikalier eller andre tilsætningsstoffer. Ingredienser, der er nøje udvalgt

Alle produkterne fra Sanzi Beauty indeholder ingredienser, som er anerkendt af eksperter, for at være effektive til at opnå synlige og forbedrede resultater. Når der bliver udviklet nye produkter, er det nemlig med kunderne og deres behov i højsæde. Det er dét der gør, at Sanzi Beauty sikrer så mange tilfredse kunder. 

Hos Sanzi Beauty går de op i at tage udgangspunkt i naturlige ingredienser, og at deres produkter skal være af gode for dig og miljøet. Derfor er hele sortimentet hos Sanzi Beauty vegansk og uden tilsat parfume. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.