Formula 10.0.6 Down to the Pore - Pore Strips - 6 stk

1
Se alle produkter fra Formula 10.0.6
Varenummer: 27604

Bliv hurtigt og nemt fri for beskidte porer med Formula 10.0.6 Down to the Pore - Pore Strips.

Har du stædige blackheads der bare ikke gider forsvinde? Med blot én strip fra Formula 10.0.6 Down to the Pore kan du fjerne snavs der har hobet sig op i porerne helt nede i dybden, samt fjerne olie, så du igen får en mere ren og klar hud.
Down to the Pore indeholder bl.a. Tea Tree, som er en af de mest kraftfulde antioxidanter, samt Kaolin, som fjerner olie og urenheder.

Anvendelse:
Brug efter behov, dog højst 3 gange om ugen. Rens huden og fugt næsen let. Fjern plastikstykket fra strips'en og pres på huden. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis nødvendigt. Lad det sidde i 10-15 minutter og træk derefter forsigtigt af. Må ikke anvendes direkte på akne eller betændt hud.

Lidt om Formula 10.0.6:

Vidste du at hele 85% af alle teenager oplever problemer med uren hud? Mange laver den fejl at kaste sig over ekstremt skrappe og udtørrende hudplejeprodukter, der blot skaber andre problemer for huden. Formula 10.0.6 er en mildere produktserie der henvender sig til dig der har hel eller delvis problemhud, hvor huden er uren, fedtet eller får udbrud i perioder.
Formula 10.0.6 blev først udviklet helt tilbage i 1933 af en kemikeren Jesse G. Bell, som bragte den kendte Ten-O-Six Lotion til live. Siden da er der kommet mange flere produkter til, som alle har til formål at give dig en mere ren og klar hud.


Indhold: 6 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Formula 10.0.6
Varenummer: 27604

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.