Australian Bodycare Blackhead Remover - 1 stk.

Australian Bodycare Blackhead Remover - 1 stk.
Varenummer: 42702

Australian Bodycare Blackhead Remover - redskab til at fjerne hvide og sorte hudorme fra din hud

Dette praktiske redskab fra Australian Bodycare er designet til at fjerne såkaldte 'blackheads' og 'whiteheads' - altså hudorme - fra din hud. Mange er generede af hudorme, som normalt findes omkring næsen, i t-zonen, på panden eller på hagen, der hvor huden har tendens til at have overskydende fedt. Hvis du kan nikke genkendende til dette, kan du med fordel bruge dette produkt, hvis to ender bruges til at hive hudorme ud, så du igen kan få en ensartet, jævn og sund hud. 

Blackhead Remover fjerner hudorme og forebygger urenheder

Hudorme opstår ved, at hudens porer bliver tilstoppet af fedt, skidt og snavs. De sorte hudorme er små og sidder overvejende inde i huden, mens hvide hudorme godt kan stikke ud og være mere synlige. Det kan være svært at klemme hudorme ud, men faktisk kan det også sagtens forværre din hud, hvis du prøver at klemme hudormene ud med fingrene, idet du kan komme til at tilføre huden flere bakterier. Derfor er Australian Bodycares hudormefjerner det perfekte redskab til dig, der gerne vil slippe ordenligt af med de generende blackheads. 

Hvordan bruges Australian Bodycare Blackhead Remover?

Start med at rense huden med Australian Bodycare Facial Wash i varmt- eller lunkent vand. Herefter bør du vaske hænderne for at fjerne eventuelle bakterier. Så er du klar til at gå i gang:

  1. Placér den lille 'løkke' omkring de sorte hudorme, og pres indtil hudormen kommer ud
  2. Placér den store 'løkke' omkring de hvide hudorme, og gentag fjerningsprocessen som før
  3. Vask hudormefjerneren godt, så den ikke tilfører bakterier til huden, når du skal bruge den igen

Det er vigtigt ikke at presse unødvendigt hårdt ind på huden med redskabet, idet det kan virke skadende. Efter du har fjernet dine hudorme, er det essentielt at holde huden ren, således at du forebygger flere urenheder og tilstoppede porer. Her kan du følge op med Australian Bodycares Skin Tonic og Face Cream. Sørg for at rense huden dagligt og brug din Blackhead Remover jævnligt, når hudormene endelig opstår. 

Indhold: 1 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Rense Øvrig hudpleje

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice