Natur-Drogeriet E-vitamin salve - 40 ml.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 7141

Natur-Drogeriet E-vitamin salve - praktisk rejsestørrelse af den plejende salve

Dette er en lidt mindre version af den super effektive E-vitamin salve fra Natur-Drogeriet. I skiftende miljøer med forskellige temperaturer, luftfugtighed og sollys kan huden let påvirkes negativt og som resultat deraf blive tør og irriteret. Den milde creme behandler effektivt og skånsomt sart og tør hud ved hjælp af E-vitaminer, der er naturligt rige på antioxidanter. 

Sådan virker salven

Salven indeholder flere gavnlige ingredienser, som bidrager med gode egenskaber på din hud. E-vitamin (uden lanolin) er kombineret med olie fra hvedekim og sunde mandler samt blødgørende vaseline. Alle bidrager de med plejende egenskaber i salven. Produktet er utrolig godt til tør, irriteret og rød hud - især på baggrund af de antioxidante egenskaber. Udover at pleje og behandle huden, beskytter salven også kroppen fra miljømæssig påvirkning. 

Salven er super velegnet til hele familien, og anbefales stærkt til plejning af røde barnenumser og ømme amme-brystvorter. Med sin lille størrelse er salven perfekt til lommen eller tasken, og kan også tages med på ferie. 

Opbevaring

For at forlænge holdbarheden, bør salven opbevares et sted under 25 grader - men det behøves ikke være på køl. Produktet bør ikke udsættes for direkte sollys i længere tid. 

Indhold: 40ml

Ingredienser

Petrolatum (vaseline), Prunus Amygdalus dulcis (mandelolie), Triticum vulgare Germ Oil (hvedekimolie), Hydrogenated Vegetable Oil (hydrogeneret vegetabilsk olie), Tocopherol (E-vitamin), Zinc Oxide. Ikke tilsat lanolin.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.