Kundeservice
0 varer
Kurv
Helosan Original Salve - 300 g
Helosan Original Salve - 300 g

Helosan Original Salve - 300 g

80,00 DKK
-29%
112,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Helosan er en salve, der indeholder fugtighedsbevarende og blødgørende stoffer (bl.a. glycerin). Den indeholder ikke parfume eller farvestoffer og den friske duft kommer fra eucalyptus-olien.

Fedtstoffet i Helosan er paraffinolie. På grund af sit høje indhold af hud-identisk barriere fedtstof, er den særdeles velegnet til tør, sart og irriteret hud – røde barnenumser etc. Den er tillige velegnet til meget tør eller skællende hud. Helosan lægger sig som et midlertidigt "låg" på huden, så fordampningen nedsættes, og huden får tid til at hele og blive modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.

I overhudens tynde fedtlag lever mikroorganismer, der bl.a. er med til at uskadeliggøre udefrakommende bakterier. Disse mikroorganismer trives bedst på hudens naturligt let sure overflade. Ved vask med almindelig sæbe fremkommer et basisk miljø, som ødelægger mikroorganismernes livsbetingelser for en periode. Helosan stimulerer og beskytter hudens egen bakterieflora og hjælper herigennem huden med at bekæmpe mindre infektioner.

Selv om Helosan er en salve, indeholder den også vand, hvilket gør, at den uden besvær kan påsmøres og let trænger ind i huden (Helosan kan vaskes af huden igen med vand samt en mild sæbe).

Helosans indhold af både vand og fedt gør den samtidig velegnet til anvendelse i frostvejr – til beskyttelse af små børns sarte kinder om vinteren eller til vintersportsfolk. Den beskytter hudens eget fedtlag mod frost og kulde, men jo lavere temperaturen er, jo mere reduceres hudens egen fedtproduktion. Huden skal derfor tilføres fedt. Er man ude i frostvejr, er det også vigtigt at undgå, at huden bliver våd. Huden skal kunne ånde – sveden skal kunne komme ud. Helosans specielle sammensætning af vand og fedtstof bevirker, at hudens ånde- og svedfunktion fungerer fuldt ud. Helosan kan anvendes over hele kroppen – er dog særdeles velegnet til den daglige pleje af særligt udsatte steder – hænder, fødder, albuer og knæ.


Indhold: 300 g


Varenummer: 1654

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

IndholdTilbage til toppen

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Urea (karbamid), Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Eucalyptus Globulus, Sodium Hydroxide

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Birgit Hansen - 13-02-2010 
Helosan kan anvendes overalt i ansigt og på kroppen. Salven føles lidt fedtet, men det er kun indtil den er tørret ind. Hvad enten huden er tør, solskadet eller på anden måde ømfindtlig, kan man roligt anvende Helosan, det beroliger og svier ikke .
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832