Helosan Original Salve - 300 g

Helosan Original Salve - 300 g
56,00 -50%
Vejl. pris 112,00
(2) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Helosan
Varenummer: 1654
Ofte købt sammen
Helosan Original Salve - 300 g
Helosan Aloe Vera Gel - 100 g
Helosan Fodsalve - 100 g
Pris i alt
57,00

Produktbeskrivelse

Indhold
Anmeldelser

Helosan er en salve, der indeholder fugtighedsbevarende og blødgørende stoffer (bl.a. glycerin). Den indeholder ikke parfume eller farvestoffer og den friske duft kommer fra eucalyptus-olien.

Fedtstoffet i Helosan er paraffinolie. På grund af sit høje indhold af hud-identisk barriere fedtstof, er den særdeles velegnet til tør, sart og irriteret hud – røde barnenumser etc. Den er tillige velegnet til meget tør eller skællende hud. Helosan lægger sig som et midlertidigt "låg" på huden, så fordampningen nedsættes, og huden får tid til at hele og blive modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.

I overhudens tynde fedtlag lever mikroorganismer, der bl.a. er med til at uskadeliggøre udefrakommende bakterier. Disse mikroorganismer trives bedst på hudens naturligt let sure overflade. Ved vask med almindelig sæbe fremkommer et basisk miljø, som ødelægger mikroorganismernes livsbetingelser for en periode. Helosan stimulerer og beskytter hudens egen bakterieflora og hjælper herigennem huden med at bekæmpe mindre infektioner.

Selv om Helosan er en salve, indeholder den også vand, hvilket gør, at den uden besvær kan påsmøres og let trænger ind i huden (Helosan kan vaskes af huden igen med vand samt en mild sæbe).

Helosans indhold af både vand og fedt gør den samtidig velegnet til anvendelse i frostvejr – til beskyttelse af små børns sarte kinder om vinteren eller til vintersportsfolk. Den beskytter hudens eget fedtlag mod frost og kulde, men jo lavere temperaturen er, jo mere reduceres hudens egen fedtproduktion. Huden skal derfor tilføres fedt. Er man ude i frostvejr, er det også vigtigt at undgå, at huden bliver våd. Huden skal kunne ånde – sveden skal kunne komme ud. Helosans specielle sammensætning af vand og fedtstof bevirker, at hudens ånde- og svedfunktion fungerer fuldt ud. Helosan kan anvendes over hele kroppen – er dog særdeles velegnet til den daglige pleje af særligt udsatte steder – hænder, fødder, albuer og knæ.


Indhold: 300 g

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Urea (karbamid), Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Eucalyptus Globulus, Sodium Hydroxide

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Malene Frederikke Dimke - 08-02-2019
Den er perfekt til tør og eksem hud. Den trækker hurtigt ind i huden, gennem fugter huden godt og grundigt, holder på fugten meget længe. Jeg er medfødt med meget svær grad af eksem, og har været igennem alle mulige produkter, men dette her er det eneste der virkelig opfylder alle mine krav og behov. Jeg bruger den både i ansigt og kroppen. Den er meget drøj og fungerer til alle formål, kan anbefales på det varmeste.
Af Birgit Hansen - 13-02-2010
Helosan kan anvendes overalt i ansigt og på kroppen. Salven føles lidt fedtet, men det er kun indtil den er tørret ind. Hvad enten huden er tør, solskadet eller på anden måde ømfindtlig, kan man roligt anvende Helosan, det beroliger og svier ikke .

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.