Vaseline Læbepomade - 20g.

1
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 6569

Vaseline Læbepomade - din hjælp til tørre og sprukne læber

Hvis du lider af ekstremt tørre og sprukne læber, vil Vaseline læbepomade være en fantastisk hjælp. Vaseline læbepomaden indeholder ikke vand som udtørrer læberne. 

Huden på læberne er så tynd og anderledes end resten af vores ansigt, det er derfor at de er røde og kan blive blå i kulden. Læberne kræver derfor mere opmærksomhed og fugt end resten af huden. Både om sommeren og vinteren kan læberne bliver irriteret. Sol og saltvand kan få læberne til være helt ømme og prikke. Den iskolde vind og tørre vinterluft om vinteren kan udtørre læberne. Men noget af det allerværste for dine læber er dit eget spyt. Hvis du ofte kommer til at slikke dig om munden eller bide dig selv lidt i læben, går enzymerne i dit spyt ind og generer læberne, som får dem til at tørre hurtigere ud.

Vær ikke nervøs for at et stort brug af læbepomade, skaber afhængighed, det er en af de helt store myter, som ikke holder. Huden bliver ikke afhængig af fugt, de kan være tørre og have brug for fugt, men de bliver ikke afhængige af et bestemt produkt, olie eller fugtstof. 

Lip Therapy Original: Den originale gule læbepomade uden duft og smag, i en blå dåse. Den er nem at have med i lommen og er især god til tørre og sprukne læber.

Lip Therapy Aloe Vera: Denne læbepomade med aloe vera er kendt for sine fantastiske evner til at give huden masse af fugt. Aloe Vera er rig på vitaminer og mineraler, som utallige studier har vist hvordan aloe vera indeholder fugtgivende stoffer, som virker beroligende på huden. Den er især god hvis dine læber også er ømme og irriterede.

Lip Therapy Cocoa Butter: Denne læbepomade dufter godt af kakao og vanilje. Den indeholder naturligt kakaosmør, som blødgør læberne og giver et let shine. Virker helende på sprukne læber.

Egenskaber:

  • Læbepomade i flere varianter
  • Plejer og fugter ekstremt tørre læber
  • Huden på læberne er tynd og bliver derfor nemmere irriteret
  • At slikke sig om munden giver tørre og irriteret læber
  • Læberne bliver ikke afhængige af læbepomade

Anvendelse:


Indhold:
20g.

Aloe Vera Indeholder:
Ingredienser:

Petrolatum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Isopropyl Myristate, Aroma, Benzylalkohol, Benzyl Salicyate, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

Original Indeholder:
Ingredienser:

Petrolatum

Cocoa Butter Indeholder:
Ingredienser:

Petrolatum, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Aroma, Benzylalkohol, Benzylbenzoat, Benzyl Cinnamate, Limonene

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 6569

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.