Pudderdåserne Alt i en Salve - 30 ml.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 40860

Alt i én Salve fra Pudderdåserne med Salicylsyre

Pudderdåserne har formuleret denne enestående salve, som effektivt reparerer ødelagte læber og flossede læbebånd samt virker helende på meget tør hud. 

Salvens nøgleingrediens er et indhold af 0,5% Salicylsyre, der virker eksfolierende for at fjerne døde hudceller fra læber og andre steder på kroppen, så ødelagt hud fornyes og efterlades sund og fin. Desuden er salven tilsat 5% provitamin B5, der har reparerende og genopbyggende egenskaber, så hudens barriere styrkes. Produktet er perfekt til dig, der ønsker smukke og velnærede læber, pæne neglebånd og en sund hud uden brug af skadelige ingredienser. 

Produktets fordele:

  • Fjerner flager og sprukken hud fra læberne
  • Tilsat ekstra blødgørende smør- og voks for en lækker konsistens
  • Tilsat beskyttende E-vitamin
  • Indeholder ingen parfume eller parabener

Anvendelse

Produktet kan bruges fra alt til læberne til tørre områder på albuer eller knæ samt til ødelagte neglebånd, der trænger til ekstra pleje. Brug salven efter behov - virker både plejende og forebyggende. 

OBS: Salicylsyre må ikke bruges til børn under 3 år. Da Alt i en salven indeholder salicylsyre, må den ikke bruges til børn under 3 år

Indhold: 30 ml

Ingredienser:

Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Stearate, Cera alba, Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmør), Panthenol, Vand, Salicylsyre, Ethylhexylglycerin, Citric acid

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.