Kløver Vaseline - 40g

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 4116

Kløver Vaseline kan anvendes til alt, lige fra tørre læber til tørrefødder, fra babypleje til lipgloss, samt til hundepoter, der er blevet ømme afsaltstrøning om vinteren.

Historien bag Kløver Vaseline
Kløver Vaseline blev udviklet for over 125 år siden af Robert Augustus Chesebrough i USA. Han var kemiker og arbejdede inden for olieindustrien, da han opdagede, at arbejderne smurte huden ind med olierester for at læge bl.a. sår på hænder og fødder. Robert tog en prøve med til sit laboratorium. Her rensede han olien og så, at den blev til en gennemsigtig og luftfri vaseline – en kombination af det tyske ord for vand og det græske ord for olivenolie.

En ren råvare
Kløver Vaseline er et fedtstof, bestående af en meget ren råvare, som ikke indeholder vand og derfor ikke behøver konserveringsmiddel tilsat. Produktet er tillige uden parfume og farvestoffer.

Anvendelsesområder
KløverVaseline har et meget bredt anvendelsesområde. Produktet kan anvendes til alt lige fra tørre læber til tørre fødder, fra babypleje til lipgloss, samt til hundepoter, der er blevet ømme af saltstrøning om vinteren.

Produktet har tillige et stort teknisk anvendelsespotentiale, bl.a. som tætningsmiddel, smøringsmiddel til f.eks. knirkende døre og hængsler, træge vandhaner og dørhåndtag, og er uundværlig på en båd.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 4116

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.