Raz Skincare Repair - 100 ml.

1
1
1
1
1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38495

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare- der er ikke sket ændringer med produktet, du får stadig den samme lækre kvalitet

Repair salven er et bestsellerprodukt fra Raz Skincare, som du med fordel kan tilføje til din daglige hudpleje, da salven uden tvivl er produktet, der vil redde dig fra hudirritationer, samt behandle tørhed, når det er nødvendigt.

Repair salven har en helende effekt, og kan fordelagtigt anvendes på både kinder, hænder og fødder, mod rifter, flossede neglebånd, og andre mindre overfladiske sår. Den multifunktionelle salve kan med sine fugtgivende egenskaber også bruges både som læbepomade til at hele de vintertørre læber, og kan tilmed bruges som natmaske for et ekstra grundigt fugtighedsboost

Den organiske fairtrade salve reparerer huden ved hjælp af ene gode, naturlige ingredienser. I salven findes for eksempel det naturlige mirakelmiddel sheasmør, som udvindes af nødden fra det afrikanske karitræ. Sheasmør anvendes overalt i verden, og utroligt velegnet til hudpleje, fordi det er proppet med E-vitamin, karotin, allatoin og masser af umættede fedtstoffer, som nemt trænger ind i huden og giver en nærende effekt. Udover at nære huden, bevarer det også hudens fugtighed. Raz Skincare får sin sheasmør fra et fair trade kvindekooperativ i Burkina Faso. 

Andre organiske ingredienser der er anvendt i bestseller-salven, er blandt andet oliven- og tidselolie som begge er fyldt med vitaminer, bergamot som er nyttig mod sår og irritationer, samt kakaosmør. Derudover indeholder salven rent bivoks, der lægger sig i et tyndt lag på huden, og forhindrer den i at udtørre. Yderligere indeholder salven lanolin, der minder mest om hudens eget fedtstof og derfor absorberes det hurtigt i huden. Den fungerer som en fugtighedsreserve for huden.

Raz Skincare Repairs beskyttende og helende kvaliteter gør, at produktet er perfekt til din hud, især i de kolde vintermåneder, eller på skiferien. Salven er egnet til alle, unge som gamle, og dens mange fantastiske egenskaber gør Repair salven til et must-have.
Raz Skincare Repair er både vurderet bedst i test som læbepomade, som pleje af sprukne fingre og neglebånd, samt som pleje ved rød hale og skadede brystvorter. 

Salven anvendes efter behov, og mængden af produktet tilpasses det irriterede område på huden. Produktet findes i en handy dåse med skruelåg, og fås både i 100 ml, og i en lommestørrelse på 15 ml.

Egenskaber:

  • Har en helende effekt på overfladiske sår og rifter
  • Fugtgiver og reparerer tør og sprukken hud
  • Kan anvendes både på krop og i ansigt
  • Lindrer irritation på huden
  • Fungerer som læbepomade
  • Kan anvendes mod rød hale og ammesår
  • Beskytter huden mod hårde temperaturer og vejrforhold
  • Består af mange naturligt helende ingredienser

Anvendelse:

Raz Skincare Repair-salven anvendes efter behov, kan benyttes så ofte som det kræves, samt er egnet til alle. 

Til generelt brug, kan du bruge salven ved at smøre den direkte på det irriterede område, hvorefter salven vil hele huden, hvor der er brug for det. 

I tilfælde af meget tør hud på eksempelvis hænder og fødder, opnås det bedste resultat ved, at salven smøres tykt på det irriterede område, som derefter dækkes til med eksempelvis tynde handsker eller sokker. Dette bør gøres natten over for det bedste resultat af plejet og næret hud. 

Vil du bruge salven som øjencreme, kan den med fordel anvendes sammen med Raz Skincare Rh Rosehip Seed Oil natten over.

Døjer du med tørre neglebånd, kan Raz Skincare Lavender Scrub med fordel bruges inden salven. 

Ved brandsår og lign. kan Raz Skincare E-vitamin med sin helende effekt med fordel bruges på området, inden Repair salven.


Indhold
100 ml.

Ingredienser:

Lanoline, Olea European Fruit Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Butyrospernum Pakii Butter, Cera alba, Theobroma cacao seed butter, Limonene, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Citrus Paradisi Peel Oil, Linalool, Citral, Gernatol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38495

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.