Juhldal Face & Body Oil - 50 ml

Juhldal Face & Body Oil - 50 ml
Se alle produkter fra Juhldal
Varenummer: 6545

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Juhldal Face & Body Oil er 100 % ren abrikoskerneolie uden nogen form for tilsætningsstoffer
Anvendes som lotion, badeolie, massageolie, ved barbering, til neglepleje og afrensning af vandfast make-up. Abrikoskerneolie har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som beskytter huden mod påvirkning af frie radikaler. Oliens fine struktur og høje indtrængningsevne gør den til et glimrende duftfrit alternativ til creme og lotion. Den rene naturlige abrikoskerneolie nærer og beskytter neglebånd mod udtørring og fugttab. Smidige neglebånd beskytter negleroden og giver smukke modstandsdygtige negle. Olien tilfører samtidigt det nødvendige fedtstof til neglepladerne, og forhindrer flossede og porøse negle. Anvend også Juhldal Face & Body Oil som en mild og skånsom make-upfjerner. Olien plejer og beskytter hud og vipper, mens make-up'en fjernes. Olien opløser let og effektivt alt fra vandfast mascara til læbestift som let fjernes med en serviet. Ved at bruge den lette abrikoskerneolie til afrensning af øjenmake-up undgås knækkede vipper og udtørring af øjenomgivelsernes sarte hud.

Anvendelse: Negle: En dråbe olie fordeles på negl og neglebånd og masseres let ind. Makeup: Påfør nogle dråber Face & Body Oil på vat og vrid vattet hårdt. Rens uden at gnide og dub eventuelt efter med en serviet. Hud: Massér en passende mængde ind i huden med blide cirkulære bevægelser.

Ingredienser: Prunus Amaniaca kernel oil. Uden parabener, duft og farve.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.