Derma Family Bodylotion - 785 ml.

Derma Family Bodylotion - 785 ml.
Se alle produkter fra Derma & Derma Family
Varenummer: 7581

Produktbeskrivelse

Indhold

Derma Family Bodylotion , 785ml - Økonomisk pakkeløsning til hele familien!

Derma Family Bodylotion er en mild og miljøvenlig lotion til kroppen. Den efterlader huden blød og velplejet uden at fedte, og bodylotionen indeholder derudover ingen parfume, parabener eller farvestoffer. 

Denne lækre bodylotion er i stedet formuleret med glycerin og sheabutter, som plejer og fugtgiver huden i dybden, for at resultere i en mere elastisk og smidig hud. Bodylotionen er ekstra skånsom og kan anvendes af hele familien.

Produktet er godkendt til at bære det nordiske miljømærke, Svanemærket, og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet. Derma Family Bodylotion produceres efter ISO 9001/14001, der sikrer et ensartet produkt af høj kvalitet. Desuden gennemgår produktet en række tests inden frigivelse til salg.

Anvendelse:

Smør rigeligt med lotion ind på områderne med tør hud. Lad den trænge ind i huden

Indhold:

Derma Family Bodylotion er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den indeholder ingen parfume og farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.

Indhold: 785ml

Aqua, Ethyl Hexyl Stearate, Dicaprylyl Carbonate, Olus, Glycerin, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Lactic Acid, Ceteareth-20, Prunus Amygdalus Dulcis, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Saccharide Isomerate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Tocopherol, Ethylhexylglycerin

Astma og Allergi EcoCert Svanemærket Vegan Friendly Vegan Reg trademark Paraben fri Uden parfume Allergy Certified Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.