Avivir Aloe Vera Creme, 500ml

Avivir Aloe Vera Creme, 500ml
(7) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Avivir & Avivir Aloe Vera
Varenummer: 365

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Avivir Aloe Vera Creme med 500 ml. er særdeles velegnet til/som:

  • normal, tør og sensibel hud
  • ansigtscreme til både nat og dag - også efterår og vinter, hvor den beskytter, men samtidig lader de sparsomme solstrålerslippe igennem og danne det livsvigtige D-vitamin
  • 24-timers bodycreme, hvor den styrker og genopbygger huden
  • at blødgøre, styrke og genopbygge huden
  • træt, vejrbidt og solskoldet hud
  • Aftersun

Avivir Aloe Vera Creme 500 ml virker stort set som Avivir Aloe Vera Lotion 90, men den er udviklet til personer med mere tør hud. Cremen er en såkaldt "olie i vand" emulsion. Det betyder, at det er den aktive Aloe Vera, der først rammer huden for derefter at trænge ind og lindre. Det højere indhold af vegetabilske olier (i forhold til Lotion 90) gør cremen særdeles velegnet til normal, tør og sensibel hud, idet olierne på naturlig måde understøtter og supplerer hudens fedtproduktion samtidig med, at den tilfører huden de vitale virkestoffer fra Aloe Vera'en.

Avivir Aloe Vera Creme indeholder ren borago-olie, der er rig på gammalinolensyre - også kaldet GLA. GLA er kendt for sin regenererende og stimulerende effekt på cellerne i huden. Cremen indeholder desuden rent shea-smør fra shea-nødden. Shea-smør virker blødgørende og beskyttende.

Avivir Aloe Vera Creme er fremstillet uden opvarmning, så alle hudplejende, regenererende og fugtighedsbevarende egenskaber i Aloe Vera Naturel bevares.

Det høje indhold (80%) af Aloe Vera Naturel i cremen styrker og genopbygger huden, regulerer syrebalancen og bevarer fugtighed. Desuden gør det huden mere modstandsdygtig overfor UV-bestråling fra solen. Det virker imidlertid ikke som solfilter, hvilket især er vigtigt om efteråret og vinteren. Solstrålerne slipper derfor igennem, således at kroppen kan danne det livsvigtige D-vitamin, som det er svært at få nok af i vinterperioden. Endelig køler og lindrer det høje indhold af Aloe Vera solskoldet hud, hvorfor Aloe Vera Creme også er ideel som Aftersun til personer med tør hud.

Svanemærket Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.