Avivir Aloe Vera


Den eksklusive Avivir Aloe Vera serie indeholder aloe vera gel på dens rene, naturlige og økologiske form. Læs mere om serien her!

34 Produkt(er)

Avivir Aloe Vera - eksklusiv pleje baseret på økologisk aloe vera

Avivir produkterne fra Aloe Vera Group er dansk producerede Aloe Vera produkter, der alle er baseret på økologisk aloe vera, som er kendt for bl.a. dets fugtighedsgivende, blødgørende, styrkende og regenererende effekt. Med Aloe Vera Groups produkter, hvorunder du finder alt fra creme, gel og kosttilskud til tandpasta og aftershave, er du garanteret produkter i aller fineste og højeste kvalitet med et indhold af den nødvendige koncentration af aloe vera, du behøver for at opnå et eksklusivt og positivt resultat. 

Størstedelen af disse er Svanemærket og indeholder derfor ingen unødvendige og skadelige stoffer såsom parabener, kunstig farve og parfume. Avivir Aloe Vera er udelukkende til for at pleje, afhjælpe og skåne dig på allerbedste måde og på en helt naturlig vis.

Hvad er aloe vera?

Aloe Vera er en sukkulent plante, der inde i bladets midte eller frugtkød indeholder en slags gelé, der i årtusinder er blevet benyttet grundet dets mange positive samt helende egenskaber. Der findes over 300 arter af aloe vera, men kun få besidder de særlige egenskaber, som planten har givet ry for - herunder er det kendt som det bedste og mest naturlige hudplejemiddel. Det bliver bl.a. også benyttet til at køle eller berolige irriteret hud og mindre forbrændinger.

Hvad er særligt ved Avivir Aloe Vera?

Avivir Aloe Vera serien har et højt indhold af aktivt aloe vera, hvilket er nødvendigt, for at produkterne skal kunne leve op til de egenskaber, der forbindes med planten. Om end der er tale om Avivir skønhedsprodukter, solprodukter, kosttilskud m.m. er et højt indhold af økologisk Aloe Vero altid gældende, og derfor lever disse særligt op til de mange virkningsfulde og positive resultater planten har. Bl.a. har aloe vera altid været det eneste effektive middel mod solskoldning. Ønsker du derfor naturlige, men yderst effektive resultater, går du aldrig galt i byen med Avivir Aloe Vera. 

Skånsomt og naturligt indhold

Ens for alle Avivir Aloe Vera produkterne, såsom deres bodylotion, deodoranter eller håndcreme, er at de alle kan benyttes med god samvittighed, da de hverken påfører noget skadeligt eller efterlader unødvendige midler på din hud.

Avivir Aloe Vera er herfor kendetegnet ved:

  • Svanemærket
  • Økologisk aloe vera
  • Ingen parabener
  • Ingen parfume
  • Ingen farve
  • Ingen triethanolamine
  • Ingen petrolatum

Du bliver udelukkende lovet det naturlige, styrkende og effektive resultat som aloe veraen har - og endda i den fornemste kvalitet med det helt exceptionelle Avivir, der har et højt indhold af netop økologisk aloe vera.

Blandt vores kunders favoritter finder du:

Avivir Aloe Vera Gel, der er en ren og virksom gel, som påføres direkte på irriteret hud. Gelen virker lindrende med sin kølende og genopbyggende virkning mod bl.a. solskoldet hud, insektbid, smårifter og andre hudirritationer.

Avivir Aloe Vera Womans Shave, der er en yderst skånsom shave mousse, som anvendes ved barbering med skraber fx ved ben eller bikinilinjen. Shaven indeholder bl.a. også glycerin som giver en blød og behagelig skum, der lader skraberen glide let over huden, mens den aktive aloe vera understøtter med en plejende effekt.

Avivir Aloe Vera tandpasta, der ikke indeholder flour, men derimod 60% Aloe Vera samt en behagelig smag af mint. Sammen med dette styrker Q10 og Allantoin tandkødet, mens det modvirker rødme og irritation. Indholdet af baking soda modvirker desuden dannelsen af tandsten og resulterer i glatte og hvidere tænder.

Avivir Aloe Vera Naturel Spray, som sprayes direkte på hudens irriterede områder. Det høje indhold af økologisk aloe vera resulterer i hurtig kølende lindring samt genopbygning af huden.

Avivir Drikke Aloe Vera, som er et kosttilskud med 99,4% aktiv aloe vera - så du let og hurtigt kan få dit daglige tilskud af planten

Her hos Med24.dk finder du et kæmpe sortiment af Avivir Aloe Veras eksklusive og virkningsfulde produkter. Produkterne er nøje udvalgt, for netop at kunne tilbyde dig de mest skånsomme cremer, geler, kosttilskud m.m. i den bedste kvalitet og med den mest optimale virkning. Avivir produkterne fås som altid til en særlig god pris, og tilbydes i alt fra tandpasta til shampoo og heat lotion. Vi tilbyder ydermere muligheden for at opnå gratis fragt og dag til dag levering, således produktet kan nå frem til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du netop søger skånsomme, plejende og styrkende produkter af et helt fænomenalt brand, der har en banebrydende bevidsthed indenfor det rette og mest naturlige middel for dig, så rammer Avivir Aloe Vera altid plet. Dette er din garanti for nogle yderst effektive produkter, der er garanteret at skabe de bedste forudsætninger og resultater for dig og dine nærmeste.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.