Weleda Bath Milk Pine Reviving - 200 ml

1
Se alle produkter fra Weleda
Varenummer: 10973

Weleda Pine Reviving Bath Milk - Opnå sublim friskhed, der får humøret til at stige

Pine Reviving Bath Mælk er en lækker og frisk bademælk fra Weleda. Mælken tager inspiration i naturen, og at bruge den er lige så opfriskende som et dyp i en sø eller en dyb indånding af frisk og naturlig luft. Produktets formål er at løfte dit humør og forfriske dine sanser. 

Bademælken er baseret på æteriske olier fra statelig- og sibirisk ædelgran. Oliernes egenskaber er med til at løfte humøret, og ved brug vil de bidrage til at modvirke træthed, stress og dårligt humør. Produktet er naturbaseret og er helt uden syntetiske konserveringsmidler, dufte, farvestoffer og mineralolier. 

Bademælken er perfekt til dig der er lidt for stresset og trænger til at slappe af og blive opløftet. Du vil føle dig enormt godt tilpas og let som en ballon efter brug. Mælken har en styrkende effekt og er specielt god til kolde og fugtige dage hvor du har brug for et varmt bad. 

Egenskaber:

  • Virker opfriskende og lettende
  • Modvirker stress og træthed
  • Fornyer dit humør og energiniveau
  • Virker styrkende
  • Naturligt baseret

Anvendelse:

Ryst flasken før brug. Tilsæt 2-3 kapsler mens vandet løber. Vandet skal helst have en temperatur på 37 grader. Lig ikke i badet i mere end 20 minutter. Efter badet bør du nænsomt tørre dig med et blødt håndklæde og slappe af i en halv time i varme omgivelser.


Indhold:
200 ml

Ingredienser:

Water (Aqua), Abies Alba Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Potassium Olivate, Alkohol, Parfume, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Weleda
Varenummer: 10973
Natrue Certificering Vegan Friendly
Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.