Raz Skincare Lavender Scrub - 200 g

1
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38512

Raz Skincare Lavender Scrub - tidligere kendt som RazSpa

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare. Der er ikke sket ændringer med produktet, så du får stadig den samme lækre kvalitet som tidligere!

Raz Skincare Lavender Scrub er en blid saltscrub til kroppen, baseret på salt og lavendel.
Produktet består af nogle af de bedste ingredienser til at behandle og berolige huden. Den er blandt andet baseret på rosentræ, som lindrer irritation, kamille som blandt andet virker desinficerende, olivenolie som er proppet med vitaminer og antioxidanter, og lavendel. 
Urten lavendel har mange egenskaber og er anvendt i mange beautyprodukter - og med god grund. Urten er antibakteriel, smertestillende, velduftende, og har en antiseptisk virkning. Disse egenskaber er tilført til scruben, som udover at være velduftende, er god til irriteret, tør og kløende hud, eller til hud med knopper. 

Produktet har en beroligende og lindrende effekt, som efterlader huden silkeblød, fugtmættet, og med en glat overflade. 
Scruben er yderst effektiv til at fjerne døde hudceller, fjerne kløe samt modvirke irritation og knopper efter barbering. 

Produktet er egnet til alle, og anbefales især til behandling af irriteret hud. Den organiske fairtrade scrub kommer i en glaskrukke med skruelåg.

Egenskaber

  • Virker blid og beroligende på huden
  • Fjerne døde hudceller så huden efterlades glat
  • Har antiseptisk og antibakteriel virkning
  • Modvirker kløe og irritation
  • Kan anvendes mod knopper
  • Fugter og blødgør huden
  • Bekæmper tørhed
  • Indeholder naturligt helende ingredienser
  • Velegnet til irriteret hud
  • Yderst velduftende

Anvendelse

Raz Skincare Lavender Scrub kan anvendes af alle efter behov. Anbefales at bruges på irriterede, tørre, kløende områder, eller mod knopper.

Til brug tages cirka en spiseskefuld af produktet i hånden, og der tilføres lidt vand. Scruben er velegnet til brug i brusebadet, da den skal fordeles over den våde hud, hvor det ønskes. Scruben masseres ind i huden, og skylles derefter let væk med varmt vand. Huden duppes herefter tør. 

Til brug i ansigtet
Lavender Scrub kan benyttes mod skægpest, men i dette tilfælde skal scruben anvendes meget forsigtigt. Efter brug, skal huden kun duppes så tør, at der stadig er spor af produktets olie tilbage på huden. 

Indhold: 200g

Ingredienser

Magnesium Sulfate, Olea Europaea Oil, Lavandula Angustifolia, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aniba Rosaeodora Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Guaiazulene, Perfume

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38512

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.