Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum - 128 ml.

1
Se alle produkter fra Tromborg & Tromborg Treatment
Varenummer: 47483

Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum - stimulerende krops-serum med opstrammende og udglattende egenskaber fra 45 aktive ingredienser og økologiske planteekstrakter

Anti Cellulite Treatment Serum fra Tromborg er et kraftfuldt og virkningsfuldt serum, der indeholder 45 aktive ingredienser for optimal effekt på din hud. Serummet er særligt fremstillet til dig, der ønsker en synligt fastere, glattere og mere spændstig hud på kroppen. Dette serum indeholder blandt andet peptider, økologiske urter og planter, som er med til at stimulere hudens collagenproduktion samt reducere antallet af fedtceller under din huds overflade. Dette vil være med til at reducere appelsinhud, som oftest forekommer på lår, baller og/eller maven.

Ydermere indeholder serummet peptider, der øger dannelsen af decorin og lumican, som sikrer, at hudens collagenfibre forbliver tynde og stærke. Desuden vil økologiske planteekstrakter i et unikt kompleks stimulere din hud. Kort sagt vil dette serum være dybdevirkende, men samtidig give synlige resultater på kroppen i form af en fastere hud med genskabt elasticitet.

Fordele

  • Anvendes udelukkende på kroppen for at reducere cellulitis
  • Indeholder 45 forskellige, dybdevirkende, aktive ingredienser
  • Formuleret med et økologisk kompleks af planteekstrakter
  • Forhindrer dannelsen af nye triglycerider i fedcellerne, så deres størrelse formindskes
  • Efterlader huden mere fast, glat og spændstig

Anvendelse

Anvend Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum dagligt for at opnå den ønskede effekt. Serummet bruges udelukkende på kroppen for at reducere cellulitis.


Indhold:
128 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Tromborg & Tromborg Treatment
Varenummer: 47483

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.