Tromborg Treatment

12 Produkt(er)

Tromborg Treatment – velvære skabt med hjertet

Det eneste nødvendige for en effekt hudplejerutine er produkter, der virker. Det forstår Tromborg, og har derfor skabt denne serie af cremer, serummer og ansigtsmasker. Fællesnævneren for udvalget i Tromborg Treatment er dyb viden indenfor bioteknologi og anvendelse af planteekstrakter, hvilket resulterer i velvære af højeste kvalitet.

I løbet af livet bliver din hud påvirket af mange forskellige biologiske og miljømæssige faktorer, og derfor ændre behovet for hudpleje sig også. Det kan været behovet for en dagcreme med solbeskyttelse, en ekstra fugtgivende ansigtsmaske til de koldere perioder eller et serum til reducering af rynker og fine linjer. Derfor er Treatment-serien fra Tromborg kreeret med hjertet for at skabe en problemløser til din hud og dine aktuelle behov. Alle produkterne laves med nøje udvalgte, veldokumenterede aktive stoffer på Tromborgs laboratorium her i Danmark, og er endvidere klinisk testet for at sikre de bedste resultater.

Tromborg Treatment består blandt andet af Tromborg Anti-Aging Wrinkle Cream, Tromborg Pure Control Cream, Tromborg Detox Facial Mask og Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum - du har alle muligheder for at vælge det rette produkt til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.