Tromborg Biomolecular Destress Peptide Mist - 100 ml.

1
Se alle produkter fra Tromborg & Tromborg Treatment
Varenummer: 47484

Tromborg Biomolecular Destress Peptide Mist - opfriskende mist med bioaktive ingredienser der støtter hudens tilpasning til klimaforandringer

Biomolecular Destress Peptide Mist fra Tromborg tager ansigtsmist til helt nye højder! Misten er skabt med en innovativ formel, der reducerer de skadelige virkninger som forurening og klimaforandringer har på huden. Denne mist indeholder blandt andet naturligt mos, som sørger for, at hudcellernes antioxidantpotentiale øges, hvilket gør dem mere modstandsdygtige overfor oxidativ stress fra hudens møde med frie radikaler. Mosset forbedrer hudens naturlige hydrering og beskyttelsesbarriere efter bare 2 ugers brug.

Ydermere indeholder misten både højmolekylær hyaluronsyre og en kompleks blanding af polysakkarider, som begge er med til at bevare fugt i din hud. Hyaluronsyre er en kendt fugtgiver, mens polysakkariderne gør det muligt for fugten at trænge dybt ind under hudens overflade. Desuden vil peptider og malva reducere rynker samt virke opstrammende på huden, så den fremstår glat og ensartet.

Fordele

  • Innovativt sammensat ansigtsmist med virksomme ingredienser
  • Indeholder bl.a. økologisk mos, højmolekylær hyaluronsyre og polysakkarider
  • Øger cellernes naturlige bekæmpning af oxidativ stress fra frie radikaler
  • Virker fugtgivende og fugtbindende i hudens dybere lag
  • Opstrammer huden, og reducerer rynker

Anvendelse

Anvend Tromborg Biomolecular Destress Peptide Mist morgen og aften på afrenset hud og opfølg med din foretrukne creme. Du kan også anvendes ansigtsmisten som et opfriskende pust i løbet af dagen.


Indhold:
100 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Tromborg & Tromborg Treatment
Varenummer: 47484

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.