Argador kaktus olie - 10 ml

Argador kaktus olie - 10 ml med pipette
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Zahra
Varenummer: 30003

Kaktus olie er 100% naturlig og koldpresset.

Argador kaktus olie er udvundet af kernerne i kaktusfigener. Der skal et ton kaktusfigner til, for at kunne lave én liter kaktus olie. Argador kaktus olie er 100 % ren og passer til alle hud og hår typer. Denne kaktusfigen olie er måske den allerbedste på markedet, både i Danmark og i udlandet. Argador kaktus olie er udvundet i et laboratorium under overvågede forhold. Laboratoriet er godkendt af ECOCERT, AB og USDA som er internationale økologisk og kvalitetskontrol organer. Dette er din garanti for en 100 % ren kaktusfigen olie. Der bliver importeret passende mængder ad gangen, for altid at kunne garantere en frisk presset olie.

Fordele ved brug af Argador kaktus olie:

  • Forhindrer tør hud
  • Udjævner området omkring øjnene, forbedre mørke rander og poser.
  • Hjælper mod strækmærker
  • Forhindrer cellealdring
  • Det virker som en helbredende
  • Giver huden og håret blødhed og elasticitet
  • Naturlig revitaliserende
  • Den virker som ansigts "løft"
  • Puster nyt liv i huden
  • Fugtgivende

Olien er rig på vitamin-E, en kraftfuld naturlig antioxidant, der giver mange fordele for hud, hår og negle. Før i tiden har det været meget brugt kun af lokale stammer til pleje og forskønnelse af huden. Den kan bruges til ansigtet, håret, kroppen og negle.

Anvendelse:
Håret: Du kan bruge den i håret om aften og om morgen. Om aftenen kan du bruge den som hårmaske. Brug én eller to dråber og fordel dem på hele håret. Pakke håret i et håndklæde og lade olien være i håret natten over.
Om morgenen kan du bruge 1 dråbe på fugtigt hår, fra spidserne og opad. Tør håret som du plejer.

Ansigtet og kroppen: Du kan vælge at bruge kaktus olie om aften som afslapnings og plejeolie, eller om morgen som beskyttelse. Om aften kan du bruge den som natcreme. Om morgen før makeup. Husk altid at massér opad.

Negle: 1-2 gange om ugen, tilføre 4 dråber olie i ¼ dl citron. Dyp neglene ned i det i 15 minutter. Dine negle bliver rene, klare og efter et stykke tid bliver de stærke.

OBS! Må kun bruges udvortes!

Ingredienser:

100 % ren Kaktusfigen Olie – Opuntia Ficus Indica Seed Oil-, ingen farvestoffer, parfume eller konserveringsmidler. Opbevar på et tørt sted, væk fra varme og lys.

Indikation
Oplysningerne på de gavnlige egenskaber af vores produkter, herunder medicinsk og skønhed information er baseret på sine populære traditionelle brug. Fordele og brug af vores produkter kan variere fra bruger til bruger. Vi anbefaler ikke eller fremmer selvmedicinering. Vi anbefaler altid at konsultere en specialist i tvivlstilfælde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

EcoCert

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?