Naturfarm Vegan Micellar Rensevand - 250 ml

Naturfarm Vegan Micellar Rensevand - 250 ml
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Vegan
Varenummer: 38792

Naturfarm Vegan - Naturligt rensevand med rabarber

Naturfarm Vegans Rabarber Micellar Rensevand er et parfume- og sæbefrit renseprodukt, som grundigt renser huden. Rensevandet kan bruges både på øjenområdet og på resten af ansigtet, og det er egnet til brug både morgen og aften. 

Rabarber Micellar rensevand indeholder en række aktive ingredienser, som tilmed er økologiske og naturlige. Blandt andet indeholder produktet rabarber, som har et højt indhold af både A- og C-vitamin, der bidrager til at aktivere hudens fugtmekanismer, så huden holdes frisk og sund. Derudover er vandet tilsat morgenfrue, som beroliger huden. Endelig er også grøn te tilsat produktet, da grøn te har en anti-inflammatorisk effekt på huden, hvilket gør, at produktet er perfekt egnet til følsom og irriteret hud.

Rensevandet kan benyttes af alle hudtyper, men er især velegnet til sensitiv hud. 

Om mærket:
Naturfarm Vegans produkter er danskproducerede, og indeholder kun økologiske og naturlige ingredienser. Produkterne er 100% veganske, parfumefri, og deres emballage har et nydeligt og naturligt look. 

Egenskaber

  • Renser huden blidt men effektivt
  • Giver en ren, frisk og fugtig hud
  • Egner sig til sensitiv og irriteret hud
  • Indeholder 99,9% naturlige ingredienser
  • Er parfume- og sæbefrit
  • 100% vegansk
  • Emballage fremstillet af 100% genbrugsplast

Anvendelse

Rabarber Micellar Rensevand anvendes dagligt både morgen og aften for at rense huden. Rensevandet puttes på en vatrondel ved hjælp af produktets pumpe, og masseres derefter ind i huden med cirkulære bevægelser. 

Produktet er egnet til alle, og er let at bruge. 

Indhold: 250ml

Ingredienser

Aqua, Glycerin*, Propanediol, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract (Grøn Te)*, Calendula Officinalis Flower Extract (Morgenfrue)*, Rheum Rhaponticum Root Extract (Rabarber), Caprylyl/ Capryl Glucoside, Sodium Levulinate, Sodium PCA, Sodium Anisate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Phytate, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Sodium Surfactin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?