Naturfarm


Naturfarm tilbyder naturlig og økologisk personlig pleje til hud og hår. De lækre og kvalitetsfyldte produkter er inddelt i fire fantastiske serier, som hver især er tilpasset, de forskellige behov huden kan have.

Om Naturfarm | Hovedingredienserne | Naturfarms produktlinjer | Kundefavoritterne 

39 Produkt(er)

Om Naturfarm

Naturfarm er en danskejet familievirksomhed med mere end 40 år erfaring indenfor udvikling og produktion af naturkosmetik. Enhver creme, serum, rens og olie fra Naturfarm er produceret i Danmark efter strenge regler sammen med brandets egne høje krav om kvalitet og virkning, som de kan stå 100% indenfor. I ethvert produkt fra Naturfarm er effekten herfor dokumenteret.

Carsten Børge Nielsen, som er grundlægger af Naturfarm, har forsket og udviklet økologiske hud- og hårplejeprodukter siden 1960, og er desuden en af de første danske producenter til udelukkende at benytte naturlige ingredienser i sine plejeprodukter. Carstens principper om at skabe en virkningsfuld pleje ud fra naturens, økologiske vidundere er forsat brandets hovedmål.  

Fra naturen til dig

Når produktionen af en Naturfarm håndcreme, deodorant eller shampoo sættes i gang, er der først og fremmest taget udgangspunkt i den sarte hud, således produktet er sikret anvendeligt for enhver hudtype. Ud fra hudens specifikke behov bliver der tilvalgt de blideste, naturlige ingredienser, som har den største virkning, i de enkelte serier.

Hemmeligheden bag Naturfarms plejeprodukter er at finde i ingredienslisten, hvor en række økologiske råvarer venter på at lade sine virkningsfulde egenskaber blive din håndsrækning og evigt ledsagende pleje, når der er opstået problemer med enten muskler, led, hud, hår eller øjenområdet.  

Fantastiske råvarer

Gennem mange år med udvikling af hud- og hårplejeprodukter, er en række naturlige råvarer og deres signifikante resultater blevet omdrejningspunktet i Naturfarms portefølje af produkter. Nogle af hovedingredienserne er:

Aloe vera, som anvendes på sin økologiske form som en base (i stedet for vand) i stort set alle Naturfarms produkter. Det skyldes at aloe vera indeholder utallige egenskaber og fordele. Blandt andet har gelen en beroligende, blødgørende og helende effekt. Aloe vera er både i stand til at fugtgive og bringe vigtig næring, vitaminer, mineraler, antioxidanter og proteiner til hud og hår.

Cupuaçu, der er et naturvidunder, som bidrager til at bremse hudens tab af fugt, samtidig med at det blødgør, fugter og forbedrer hudens fleksibilitet. Cupuaçu er god til at binde fugt – det er derfor godt for hudens fugtbalance og elasticitet. Planten og dens frugt har både anti-age egenskaber samt er den antiinflammatorisk og virker derpå dæmpende på blussende, rød og sart hud.

Caviar, som er kendt for sit høje indhold af omega-3 fedtsyrer og stærkt mættede lipider – disse er en stor fugtgiver for huden. Det har et højt indhold af vitaminer og mineraler som blødgør huden, beskytter mod UV-stråler samt frie radikaler. Caviar bidrager deslige til dannelsen af kollagen og elastin, som er naturlige stoffer, der virker udglattende og opstrammende.

Hvedeprotein. Hydrolyseret hvedeprotein er et naturligt protein, som findes i hvedekornet. Det absorberes let og hurtigt af huden, fugter og blødgør. Naturfarm anvender hvedekorn i deres anti-age hudpleje, da det er effektivt til at opstramme huden og reducerer de fine linjer og rynker, der kan forekomme med alderen. 

De fire produktlinjer fra Naturfarm

Naturfarm fører fire produktlinjer, som hver især imødekommer, de forskellige behov huden kan have. Du kan ved et enkelt klik læse mere om serien:

1) Naturfarm Caviar
2) Naturfarm Green Door
3) Naturfarm Amber
4) Naturfarm Specials 

Køb Naturfarm billigt og trygt hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du den skønne hud- og hårpleje fra Naturfarms fire fantastiske serier. Du kan finde dit foretrukne produkt til en skarp pris, med mulighed for fri levering og hurtig fragt hos os. Nogle af kundernes største favoritter er:

Naturfarm Caviar Anti-age Eye Serum. Serummet mindsker poser, mørke render og rynker omkring øjne og læber, hvor huden er særligt fin, sart og tynd. Caviar Eye Serum besidder et højt indhold af essentielle vitaminer som A, D og B og indeholder desuden aktive plantestoffer samt økologiske hvedekerner.

Naturfarm Green Gel. Gelen er en opfrisker, som kan lindre og bidrage med ny energi til de trætte, urolige, hævede, kramperamte og overbelastede ben. Green Gel indeholder naturlige råvarer og stoffer, som både bidrager til et bedre blodomløb, mindskelse af irritation, inflammation og hævelse. Derudover virker den blødgørende på hudoverfladen.

Naturfarm Olinol No. 301 mod skæl. Olinol No. 301 er en shampoo, som anvendes mod skæl, hovedbundproblemer samt hårtab forårsaget af tørhed og inflammation. Naturlige frugtenzymer og plantestoffer er i denne Naturfarm shampoo med til at mindske høj talgproduktion og dannelsen af tør og skællet hud. Den både beskytter, heler og hjælper på hudens fugtbevaring.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.