Naturfarm Caviar Anti-age Eye Serum - 15 ml

1
1
1
(8) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Caviar
Varenummer: 2212

Naturfarm - Caviar Anti-Age Eye Serum

CAVIAR Anti-age Eye Serum mindsker poser og rynker omkring øjne og læber på 10 minutter - eller mindre - på en naturlig måde.

Det er et faktum, at området omkring øjnene har så tynd og fin hud - og idet dette område er udsat for alle mulige ydre miljø-aggressorer - kan det ikke overraske, at fine linier, rynker og mørke poser under øjnene udvikles ved en tidligere alder end hvad vi ser ved andre hud-ældningstegn.Efterhånden som vi bliver ældre, taber huden sin elasticitet og bliver tyndere grundet nedbrydning af collagen og elastin. Dette kan yderligere forværres ved solbestråling, rygning og andre miljø-påvirkninger.

Virkning
Caviar Eye Gel Serum virker øjeblikkelig og har samtidig en langtidsløftende effekt på grund af en positiv tiltrækning på huden. I løbet af få minutter kan man se og mærke den trimmende effekt på øjenlåg, ringe og poser under øjnene. Caviar Eye Serum er fremstillet på basis af caviar, som har et meget højt indhold af vitamin A, D, B1, B2, B6 samt DNA. Caviaren er tilsat spirende økologiske hvedekerner, hvor spiringen er stoppen den 7. dag - en forudsætning for at opnå et maksimalt indhold af de biomolekyler (peptider), der danner bånd eller hydrogene bånd med huden. Endvidere indgår aktive planteproteiner som ris- og sojaprotetin for at reducere rande om øjnene og reducere hævelser og poser. Serummet er tilsat ingefær som stimulerer blodcirkulationen i ansigtet og giver en sund hud. 

Caviar Eye Serum er et 100% naturligt vidundermiddel, helt uden parabener. Produktet er egnet til alle men er især perfekt til dig med moden hud, der ønsker et mere ungdommeligt udtryk. 

Om mærket:
Naturfarms produkter er danskproducerede, og indeholder kun økologiske og naturlige ingredienser. 

Egenskaber

Anvendelse

Kom en dråbe Caviar Eye Gel Serum på fingerspidsen og påfør denne på huden, hvor der er poser og rynker. Caviar Eye Serum er også velegnet til behandling af rynker omkring læber og på halsområder. For at effektivisere virkningen gentages behandlingen efter 15 – 20 minutter eller flere gange dagligt, idet Caviar Eye Serum også kan anvendes ovenpå dagcreme og øjenskygge uden at miste virkning. Udover øjeblikkelig virkning har Caviar Eye Serum også en holdbar langtidseffekt. Caviar Eye Serum giver et ungdommeligt og afslappet udseende. Undgå berøring med selve øjet.

Intensiv behandling om natten
Rens eller vask områderne, hvor Caviar Eye Serum skal virke og påfør geléen inden sengetid. Herved opnås en meget intensiv behandling, mens man sover.

  • Reducerer hævelser og poser under øjnene
  • Mindsker rynker og virker opstrammende på huden
  • Reducerer mørke rande under øjnene
  • Forbedrer og stimulerer blodcirkulationen
  • Udsætter aldring og gør huden yngre at se på
  • Parfumefri

Indhold: 15ml

Ingredienser:

Aloe barbadensis, Titicum SSP, Roe (Caviar Extract), Hedychium Coronarium, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Glycine soja Protein, Oxidoredutases, Silybum Marianum Gaerth, Alchemilla Xanthochlora Rothm, Dextran: Tripeptide-1, Equisetum Arvense L, Glycine Soja Siebold, Methyl Gluceth-10, Sclerotium Gum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Foeniculum Vulgare, Humulus Lupulus, Matricaria Chamomilla, Melissa Officinalis, viscum album, Achillea Millefolium

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(8) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Caviar
Varenummer: 2212

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.