Naturfarm Amber Face Wash - 125 ml

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Amber
Varenummer: 34256

Naturfarm Amber face wash er en unisex ansigtsvask, som er velegnet til alle aldre og hudtyper

Amber Face Wash fra Naturfarm er en økologisk baseret ansigtssæbe, der mildt og nænsomt renser huden. Den fantastiske sæbe ikke kun renser ansigtet, men efterlader også huden med en frisk og blød fornemmelse.

Sådan virker produktet:
Sæben er tilsat flere naturligt aktive ingredienser, der alle bidrager med fantastiske egenskaber til produktet. Ansigtssæben er blandt andet tilsat yuccarod og aloe vera, der begge fungerer som sæbeaktiver, som effektivt renser og reducerer inflammation i huden. Sæben er også tilsat rav, som virker anti-bakteriel og reducerer inflammation sammen med det tilsatte Ananas. Ananas er også rig på den sunde E-vitamin. Den vildtvoksende tara har sammen med gulerod vældigt fugtgivende egenskaber, som resulterer i en mættet og blød hud. 

Efter brug af Amber Face Wash vil ansigtet føles rent, blødt og velplejet. Produktet er yderst effektivt og kan anvendes af alle hudtyper. Sæben er især egnet til dig der døjer med uren hud, da produktet vil rense huden skånsomt. 

Om mærket:
Naturfarms produkter er danskproducerede, og indeholder kun økologiske og naturlige ingredienser. 

Egenskaber

  • Vasker og renser huden
  • Er effektiv men mild og skånsom
  • Udtørrer ikke huden
  • Huden efterlades blød og smidig
  • Egnet til uren hud
  • 100% vegansk

Anvendelse

Amber Face Wash kan bruges af alle efter behov. Produktet fordeles i hænderne og skummes op med vand. Ansigtet vaskes med cirkelende bevægelser og skylles med rigeligt vand. 

Det anbefales at anvende ansigtsvasken både morgen og aften, for at opnå det bedste resultat af produktet.

Indhold: 125ml

Ingredienser:

Aloe Barbadensis Gel, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, PEG-6 Stearate, Ceteth-20, Glycerylstearat, Steareth-20, Amber Extract, Caesalpinia Spinosa, Bromelain, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, aromastoffer, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Xanthan gummi, Daucus Carota, Yucca Schidigera

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.