Naturfarm Amber Deo roll-on antiperspirant - 60 ml

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Amber
Varenummer: 7928

Naturfarm - Amber Deo roll-on

Amber Roll-On-Deo fra Naturfarm er en økologisk baseret deodorant, der ikke findes mildere. Deodoranten modvirker effektivt kropslugt på en naturlig måde, da produktet hverken indeholder alkohol eller aluminium. Modsat mange andre deodoranter, blokerer denne deo dermed ikke svedkirtlerne. 

Virkning:
Selvom deodoranten kun indeholder naturlige produkter, er den yderst virksom og forhindrer uønsket kropslugt dagen lang. Deodoranten er baseret på aloe vera som effektivt renser og fugter huden, og derudover er den tilsat rosmarin som også har en rensende effekt. Et element af citron giver produkten en frisk og ren duft, samtidig med at citrus har en anti-bakteriel virkning som neutraliserer kroppens naturlige svedlugt. Deodoranten er tilsat rav som har en antiinflammatorisk effekt, og som samtidig er gavnlig for huden ved at øge dens smidighed. 

Denne naturlige roll-on deodorant er perfekt til dig der ønsker at være beskyttet mod uønsket kropslugt, samtidig med at pleje og passe på din krop. Amber Roll-On-Deo er et musthave! 

Om mærket:
Naturfarms produkter er danskproducerede, og indeholder kun økologiske og naturlige ingredienser. 

Egenskaber

  • Fjerne lugtgener uden at blokere svedkirtler
  • Sund og naturlig beskyttelse til armhulerne
  • Skånsom og mild
  • Langtidsvirkende
  • Indeholder naturlige ingredienser
  • 100% vegansk

Anvendelse

Produktet anvendes efter behov som en almindelig roll-on deodorant på ren og tør hud. Produktet doseres nemt med sin roll-on hætte. 

Amber Roll-On-Deo kan både anvendes og anbefales til alle, idet den ikke har en skadelig effekt på huden, som mange andre deodoranter har. 

Ingredienser:

Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Potassium Allum, Glycerin, Methyl Gluceth-10, Amber Extract, Triethylcitrat, aromastoffer, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Xanthan gum, Potassium sorbate, Sodium Sorbate, Sodium benzoate, Caprylyl Caprate, Wheat Bran straw, Fusel Wheat bran Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Caproyl Lactylate

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Deodoranter
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Amber
Varenummer: 7928

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.