Naturfarm Vegan

Naturfarm
10 Produkt(er)

Naturfarm Vegan - Økologisk naturkosmetik

Naturfarm Vegan er en 100% vegansk produktserie fra Naturfarm, med rabarber som nøgleingrediens. Naturfarm har i mere end 40 år udviklet og produceret naturkosmetik. Stifteren Carsten Børge Nielsen var en af de første i Danmark, til udelukkende at fremstille produkter naturlige ingredienser. Dette princip er hvad Naturfarm går ud fra, når de producerer hud- og hårplejeprodukter. 

Værdier
Hos Naturfarm Vegan er kvalitet en høj prioritet, og for dem hænger kvaliteten sammen med, at alle produkter er producerede og udviklede i Danmark. Det er vigtigt for dem at bruge de bedste naturlige ingredienser, som samtidig skaber effektive produkter. Naturfarm Vegan står 100% inde for deres produkter, og er stolte af at kunne distribuere dem til deres kunder. 

Produkterne

I serien indgår både produkter til pleje af krop og ansigt. Naturfarms produkter er alle fremstillet så de giver et signifikant resultat, samtidig med at være økologiske og naturlige. I de fleste produkter benyttes Aloe Vera i stedet for vand, for at tilføje plantens helende egenskaber og øge produktets overordnede effektivitet. Dermed benyttes naturlig konservering. Ingredienserne i produkterne er blide og naturlige, så de skåner og plejer huden på den bedste måde. 

I Naturfarm Vegan serien er alle produkterne parfumefri, og indholdet af produkterne er økologisk og mindst 99% naturligt. Produkterne er 100% veganske, og emballagen til flere af produkterne er fremstillet af 100% genbrugsplast. 

Naturfarm Vegan serien er veganske produkter, perfekte til dig der ønsker effektiv kropspleje, som samtidig er naturlig og skåner miljøet. 

Populære produkter

Naturfarm Vegan serien består af 7 produkter. Heriblandt er de mest populære: 

  • Naturfarm Vegan Rabarber Hårshampoo
  • Naturfarm Vegan Rabarber Natcreme
  • Naturfarm Vegan Rabarber Dagcreme
  • Naturfarm Vegan Rabarber Ansigts- og Kropsolie

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.