Miqura sheetmask, moisturizing - 1 stk

Miqura sheetmask, moisturizing
Se alle produkter fra Miqura care
Varenummer: 30007

Miqura sheetmask moisturizing ansigtsmaske blødgør og plejer huden, samtidig med den øger elasticiteten og giver ekstra fugt

Fælles for Miquras Sheetmasks er, at de alle er lavet af 100% naturligt fermenteret kokos juice, som gør maske-fibrene 1000 gange finere end almindelige bomulds Sheet-masker. Dette gør, at maskerne ligger helt tæt som et ekstra hudlag, således huden absorberer gelen uden spild. Sheet-maskerne indeholder forskellige aktive ingredienser, som gør maskerne attraktive og unikke på hver sin måde, alt efter det ønskede behov.
Kokos indeholder mange værdifulde egenskaber, som er gode og helbredende for huden. Kokos ses som et beskyttende naturligt produkt, som let trænger ind i huden, renser og blødgør. Kokos er særligt godt for huden, da kokosolie er antibakteriel og fugtgivende.
Kokos betragtes i tropiske lande som en økologisk frugt og et universalmiddel, da kokos indeholder en bred vifte af vitaminer (B, C, etc.),
aminosyrer, mineraler samt nødvendige proteiner, som er med til at øge immunitet og støtte fordøjelsen.

Moistorizing collagen bio-cellulose coconut ansigtsmaske er tilsat hydrolyseret collagen som blødgør og plejer huden, samtidig med den øger elasticiteten og giver ekstra fugt.

Masken indeholder:

  • Hydrolyzed Collagen
  • Caulerpa Lentillifera Extract
  • Sodium Hyaluronate

OBS! Husk altid at tage det yderste beskyttende (blå) lag af Miquras sheetmasks, ellers opnår man ikke den samme effektive og unikke virkning af sheetmasksene. HUSK derfor at fjerne det beskyttende (blå) lag inden masken påføres ansigtet.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.