Beauté Pacifique Fugtmaske - 100 ml

Beauté Pacifique Fugtmaske - Med24.dk
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 927

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Hvis du har problemer med tør hud i ansigtet kan du med fordel bruge den effektive Beauté Pacifique Fugtmaske.

Beauté Pacifique Masque Soyeux Hydratante genopbygger fugtniveauet i huden - hvilket gør den perfekt til pleje af tør hud. Maksen indeholder desuden A-vitamin, som modvirker for tidlig aldring.

Velegnet til:

- Tør hud

Egenskaber:

  • Minimerer fine linjer og rynker
  • Giver hudens fugtighedsniveau et kraftigt løft
  • Indeholder Vitamin A, der modvirker aldersforandringer

Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Hydrolyzed Collagen og Hyaluronic Acid er en sammensætning, der danner et usynligt fugtighedsskjold til huden, så huden bedre kan fastholde vand.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linier og rynker.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.
Retinyl Palmitate er en kilde til stabil A-vitamin, som vi har formuleret til at vedblive meget aktiv - både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometerstore dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde ned igennem huden i mængder, der er tilstrækkelige til at hudens egne celler stimuleres til at gendanne tabt kollagefiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vores patenterede kombination med Squalane, der fungerer som effektiv transportør gennem huden, har A-vitamin en helt unik anti-age effekt.

Anvendelse:

Påføres på ansigt og hals ca. 2-3 gange om ugen efter afrensning.
Lad masken virke mindst 5-10 minutter. Skyl af med vand. Følg op med skintonic og fugtighedscreme.


Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Aqua / Water, Glycerin, Squalane, Lanolin, Glycerylstearat, PEG-100 Stearate, Natriumlaktat, Sorbitol, Propylene glycol, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyalurate, Caprylic / Capric Triglyceride, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Behenyl Alkohol, C10-30 Cholesterol / Lanosterol Esters, Lanolin Alcohol, Tocopherylacetat, Retinylpalmitat, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, BHT, Parfum / Fragrance

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.