A-Creme u. parfume - 120 g

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Baltex
Varenummer: 20891

A-Creme er en plejende fugtighedscreme til særligt tør og sart hud - perfekt til hele familien

A-Creme er hele familiens sikre valg, når det kommer til fugtighedscreme. Mange forældre anvender A-creme til sig selv og deres børn. Selv for familiens allermindste, de dejlige babyer, kan cremen gøre underværker. A-creme er nemlig fugtgivende, blødgørende og rig på A-vitamin, som særligt egner sig til tør, følsom og sart hud i ansigt og på krop. Her får du og familien en mild og skånsom creme. 

A-Creme blev udviklet tilbage i 1953 og bliver i dag lavet efter præcis samme recept som dengang. Siden 1953 er der ikke blevet rapporteret ét eneste tilfælde af allergiske reaktioner ved brug af A-Creme. Du kan altså trygt anvende den klassiske, fugtgivende creme til både babyer og sart hud i almindelighed.

Egenskaber

  • Hele familiens fugtighedscreme
  • Til sart, følsom og tør hud
  • produktet er uden parfume

Det gode vitamin, som blødgør din hud

A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. I A-Creme er der anvendt A-vitamin, da det modvirker tør hud og på den måde bidrager til at bevare din huds naturlige fugt. Vitaminet findes helt naturligt i velkendte fødevarer som blandt andet mælk, smør, æg, gulerødder og spinat. Du har med stor sandsynlighed én eller flere fødevarer i køleskabet, som indeholder A-vitamin.

Anvendelse

Cremen har en fed konsistens, men trænger hurtigt ind i huden. Derfor er A-cremen også drøj i brug, så den ikke slipper op lige med det første. Du kan anvende A-Creme efter behov, for eksempel efter bad. Cremen er også særdeles velegnet, når vinterkulden sætter sine spor på huden.  


Indhold: 120 g.

Ingredienser:
Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-32, PEG-6, Glycerin, Canola Oil, Cetyl, Alcohol, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Sodium Cetearyl Sulfate, Methylparaben, Citric.Acid, Retinyl Palmitate, Tocopherol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.