A-Creme - 120 g

A-Creme - 120 g
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Baltex
Varenummer: 20891

A-Creme er en plejende fugtighedscreme til særligt tør og sart hud - perfekt til hele familien

A-Creme er hele familiens sikre valg, når det kommer til fugtighedscreme. Mange forældre anvender A-creme til sig selv og deres børn. Selv for familiens allermindste, de dejlige babyer, kan cremen gøre underværker. A-creme er nemlig fugtgivende, blødgørende og rig på A-vitamin, som særligt egner sig til tør, følsom og sart hud i ansigt og på krop. Her får du og familien en mild og skånsom creme fri for olier, farve og parfume. 

A-Creme blev udviklet tilbage i 1953 og bliver i dag lavet efter præcis samme recept som dengang. Siden 1953 er der ikke blevet rapporteret ét eneste tilfælde af allergiske reaktioner ved brug af A-Creme. Du kan altså trygt anvende den klassiske, fugtgivende creme til både babyer og sart hud i almindelighed.

Egenskaber

  • Hele familiens fugtighedscreme
  • Til sart, følsom og tør hud
  • Fri for farver, parfumer og olier

Det gode vitamin, som blødgør din hud

A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. I A-Creme er der anvendt A-vitamin, da det modvirker tør hud og på den måde bidrager til at bevare din huds naturlige fugt. Vitaminet findes helt naturligt i velkendte fødevarer som blandt andet mælk, smør, æg, gulerødder og spinat. Du har med stor sandsynlighed én eller flere fødevarer i køleskabet, som indeholder A-vitamin.

Anvendelse

Cremen har en fed konsistens, men trænger hurtigt ind i huden. Derfor er A-cremen også drøj i brug, så den ikke slipper op lige med det første. Du kan anvende A-Creme efter behov, for eksempel efter bad. Cremen er også særdeles velegnet, når vinterkulden sætter sine spor på huden.  


Indhold: 120 g.

Ingredienser:
Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-32, PEG-6, Glycerin, Canola Oil, Cetyl, Alcohol, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Sodium Cetearyl Sulfate, Methylparaben, Citric.Acid, Retinyl Palmitate, Tocopherol

Indgår i kategorierne
Specialcremer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.