John Masters Hair Spray - 236 ml

John Masters Hair Spray - 236 ml naturlig økologisk hårspray
John Masters Hair Spray - 236 ml naturlig økologisk hårspray
John Masters Hair Spray - 236 ml
John Masters Hair Spray - 236 ml
Se alle produkter fra John Masters Organics
Varenummer: 28353

John Masters Organics Hair Spray - naturlig hårstyling der virker

Denne hårspray indeholder mere end 95% økologiske naturlige ingredienser, og er USDA-certificeret. Den naturlige formel er ikke kun god mod dit hår men sørger også for, at din frisure altid sidder lige som den skal. Hvad enten du har glat, krøllet, tyndt, kort eller langt hår, sørger hårsprayen for at holde på din hairstyle hele dagen, samtidig med at bevare hårets fleksibilitet og naturlige konsistens. 

Produktet er på baggrund af den skånsomme formel helt unikt - helt fri for syntetiske polymerer og blødgøringsmidler er hårsprayen lige så effektiv som en almindelige hårspray - eller mere endda. De naturlige ingredienser er nøje udvalgt for at udvikle det absolut bedste produkt til dig. 

Effekt af hårsprayens aktive ingredienser

Økologisk acacia senegal gummi er nøgleingrediensen, som gør, at produktet giver dit hår både volumen og et langvarigt hold. Håret bliver hvor det skal, uden at produktet hverken flager, klumper eller virker skadeligt på hår og hovedbund.

For at gøre produktet plejende, er det tilsat økologisk aloe vera saft. Aloe vera er anerkendt som værende fantastisk fugtgivende og nærende, og det samme gælder i dette produkt.

Sprayen får en behagelig duft fra bergamotolie, der også har en rensende effekt på håret. På denne måde holdes hårmiljøet sundt og rent.

Produktet er helt perfekt til dig, der gerne vil købe de bedste naturprodukter, som samtidig er af aller højeste kvalitet. Uanset din frisure, vil sprayen holde på håret hele dagen lang. Bedre naturhårpleje fås simpelthen ikke! 

Anvendelse

Hårsprayen kan anvendes uanset hvilken hårtype du har. På baggrund af dens naturlige indhold, skader den ikke hverken hår eller hovedbund på nogen måde. 

  • Produktet sprayes i tørt eller fugtigt hår og sættes herefter som ønsket
  • For et løft i volumen, brug da sprayen på roden af håret
  • Spray gerne frisuren flere gange - også i løbet af dagen - hvis du ønsker et stærkere hold
  • Pumpefunktionen gør det let at anvende produktet

Indhold: 236 ml.

Ingredienser:

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Alcohol Denat, Acacia Senegal Gum, Glycerin*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil*, Xanthan gummi

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

USDA Organic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?