Hårspray

Hårspray og hårlak er et fantastisk produkt, der kan hjælpe dig med at skabe den perfekte frisure. Ved at bruge en hårlak kan du få en holdbar og smuk frisure, der holder hele dagen. Læs mere om hårlak her

67 Produkt(er)

Hårspray og hårlak - en guide til perfekt hår

Hårspray eller hårlak er uundværlige produkter for dem, der ønsker at bevare deres frisurer og tilføje ekstra volumen og glans til håret. Ved korrekt anvendelse og valg af den rigtige kan hårspray være med til at fremhæve dit hårs naturlige skønhed og give dig selvtillid til at møde dagen med stil. 

Hårlak er et stylingsprodukt designet til at style og fiksere din frisure, så du kan holde håret på plads samt tilføje volumen, glans og tekstur. Hårlak har været en del af skønhedsrutiner siden midten af det 20. århundrede, og er fortsat populære for deres evne til at skabe og bevare frisurer.  

Hårspray og hårlak er et produkt, der bruges til at style og fiksere din frisure. Det er et must-have for alle, der ønsker en holdbar frisure, der holder hele dagen. Hvordan virker hårspray?

Når du sprayer hårspray eller hårlak på dit hår, danner det en tynd film, der dækker hver enkelte hårstrå, og som hjælper med at holde dem på plads, så de ikke stritter. De fleste hårsprays indeholder polymerer, som binder sig til håret og giver hold, samt opløsningsmidler, som giver en fin forstøvning ved påføring samt hurtig tørring. 

Nogle hårsprays har også varmebeskyttelse i sig, og kan modvirke statisk elektricitet og luftfugtighed, som ofte er skyld i, at dit hår kommer til at kruse.  

Anvendelse og tips

Når du bruger hårspray, er det vigtigt at holde sprayen i en afstand af ca. 20 cm fra håret for at hårlakken bliver mere fordelt, og så du undgår ophobning af produktet på et bestemt område. For at opnå det bedste resultat skal du spraye i en kontinuerlig bevægelse og lad produktet tørre helt, før du rører ved håret. Her er nogle tips til at få mest muligt ud af din hårspray: 

  • For ekstra volumen, bøj hovedet forover og spray hårsprayen ved rødderne.
  • For at tilføje tekstur, krøl eller vrid små sektioner af håret og spray let.
  • For et stærkt hold, spray et let lag hårspray over hele frisuren når du er færdig med at style.

Valg af hårspray

Når du vælger hårspray, er det vigtigt at overveje din hårtype og dine stylingsbehov. Der er forskellige typer af hårspray at efter, hvor meget hold du gerne vil have: 

  • Let Hold: Ideel til naturlige looks og til at tæmme flyvsk hår.
  • Medium Hold: God til hverdagsstyles og til at bevare løse krøller og bølger.
  • Stærkt Hold: Perfekt til opsatte frisurer og stilarter, der kræver maksimal kontrol.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.