Hånd- & Fodpleje

Her finder du et bredt udvalg af hånd- og fodpleje der passer specielt til din hud, uanset om du du har en normal, sensitiv eller atopisk hud.  Effektiv pleje til dine hænder og fødder fra mærker der er specielt udviklet i samarbejde med hudlæger og dermatologer. Produkterne har gennemgået sikkerhedskontrol, så du er sikret at produkterne ikke indeholder unødvendige kemikalier eller allergifremkaldende stoffer.

23 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetisk hånd- & fodpleje

Dermokosmetiske hånd- og fodprodukter består af forskellige plejeprodukter. Disse produkter er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber der bidrager til vedligeholdelse af din velfungerende hud på dine hænder og fødder. Produkterne er udviklet i samarbejde med hudlæger og anbefales af dermatologer verden over. Med disse produkter kan du komme den tørre og skadede hud til livs, uden at bruge skadelige produkter. Disse produkter er gået gennem flere tests vedrørende anvendelse og er blevet godkendt til personer med selv sensitiv og atopisk hud. Ved brug af dermokosmetisk hånd- og fodpleje sikrer du dig brug af ansvarlige og virksomme produkter.

Hvorfor skal jeg brugedermokosmetisk hånd- & fodpleje?

Hård hud er et generelt problem i forhold til fødder. Hård hud er en overproduktion af det beskyttende hornlag, der naturligt dannes, der hvor foden bliver udsat for tryk eller slid. Ofte er det i forbindelse med sko eller strømper, at vi oplever slid på fødderne. Det er derfor meget vigtigt at pleje fødderne dagligt, for at blødgøre det hårde hud på fødderne.

Hænderne bruger vi konstant i løbet af dagen. De bliver, våde, udsat for vejret og lignende. Alt sammen noget der er med til at påvirkelig  huden. Det er også ofte hænderne hvor alderstegn begynder at vise sig først. Pigmentforandringer oplever flere også på hænderne. I denne kategori kan du finde håndpleje, der vil passe perfekt til dine hænder. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.