Faaborg Pharma Helo Feet - 100 ml

Faaborg Pharma Helo Feet - 100 ml
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Faaborg Pharma Helo-serie
Varenummer: 11918

Faaborg Pharma Helo Feet - intensiv fodpleje

Helo Feet cremen er et 3-i-1 produkt fra Faaborg Pharmas fedtrige hudplejeserie, som giver fødderne intensiv pleje og beskyttelse. 

Virkning:
Fodcremen indeholder en række aktive ingredienser som effektivt behandler dine fødder, og giver cremen sin reparerende effekt. Cremen har et utroligt højt fedtindhold (31%) som giver den en plejende egenskab og sørger for, at huden ved fødderne ikke mister sin naturlige fugt, så der opstår sprækker. Cremen virker regenererende på fortrykket hud på din fodsål og hæle og, den er tilsat Urea som opløser hår hud. Denne naturlige heling af huden opstår på grund af cremens indhold af provitaminet B5. Huden på fødderne vil efterlades elastisk og smidig på ny. 

Efter brug af denne rige fodcreme vil sprækker og hård hud være forsvundet, mens dine fødder vil føles silkebløde og gennemnærede. Cremen er perfekt til dig der døjer med tørre og sprukne fødder og er også velegnet til følsom hud, da den hverken indeholder parfume eller farvestoffer. 

Anvendelse

Helo Feet cremen kan bruges dagligt som en lækker og intensiv behandling til dine fødder. Cremen kan med fordel bruges efter et lækkert fodbad eller påføres huden lige inden sengetid, så den kan trænge dybt ned i huden og give de ønskede resultater, mens du sover. 

Cremen kan anvendes af alle, så ofte som det ønskes. 

Indhold: 100ml

Ingredienser

Aqua (vand), Paraffinum Liquidum (blødgørende), Urea (opløsende og fugtbindende), Panthenol (ophelende), Cetearyl Alcohol (fedtgivende og emulgerende), Cetyl Alcohol (fedtgivende og emulgerende), Glycecyl Stearate (fedtgivende og emulgerende), PEG-75 Stearate (fedtgivende og emulgerende), Ceteth-20 (fedtgivende og emulgerende), Steareth-20 (fedtgivende og emulgerende).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
    Personlig pleje > Hudpleje > Fodpleje > Fodcreme

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?