Helosan Fodsalve - 100 g

Helosan Fodsalve - 100 g
Se alle produkter fra Helosan
Varenummer: 29117

Helosan fodsalve er velgørende daglig pleje af dine fødder.

Hver dag spærrer vi fødderne inde i strømper, sko eller støvler. Herved ændres hudens naturlige fugtbalance, den bliver tør og irritabel, og der kan opstå små sprækker – hermed er vejen banet for bakterier og infektioner.

Et andet problem er hård hud, som dannes ved, at huden automatisk udskiller døde hudceller, og fjernes de ikke, dannes hård hud.

I begge ovenstående tilfælde kan Helosan fodsalve være en hjælp. Den indeholder de samme gode stoffer som den originale Helosan, og er derfor særdeles velgenet til tør og sart hud med sprækker. Den indeholder tillige carbamid, der er et fugtighedsbevarende samt blødgørende stof, der ved daglig brug er medvirkende til at opløse laget af døde hudceller.

Fodsalven indeholder tillige mælkesyre, der er tilsat for at sænke pH værdien. Dette hæmmer mikroorganismer i at producere den smørsyre, der er årsagen til lugtgenerne ved fodsved. Samme mælkesyre har tillige en hæmmende effekt på de svampesporer, der forårsager fodsvamp.

Helosan kan anvendes efter fodbad samt til den efterfølgende daglige pleje. Herved forebygges tør hud og dannelse af hård hud, samt generne ved fodsved. Den kan ligeledes bruges om natten; man bør da bruge en tynd bomuldssok af hensyn til sengetøjet.


Indhold: 100 g

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Urea, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Eucalyptus Globulus, Sodium Hydroxide.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?