Astion Hand Cure - 30 gr.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Astion Pharma
Varenummer: 37243

Astion Hand Cure til håndeksem

Astion Hand Cure er en effektiv creme til eksem på hænderne. Cremen indeholder ikke kortison, men indeholder det patenterede aktive indholdsstof Dermadexin, et biolipid-niacin-kompleks. Dette aktive kompleks påvirker irritation i de yderste hudlag. Sammen med de øvrige indholdsstoffer i cremen opbygger det hudens naturlige barriere ved at lægge en tynd film over den irriterede hud. På den måde holder den fugten tilbage i hudlagene, og det øger hudbarrierens fleksibilitet.

Astion Hand Cure bekæmper håndeksem og behandler symptomer som kløe, rødme og afskalning ved håndeksem. Cremen styrker din huds naturlige skjold, og du får effektiv og nænsom behandling.

Egenskaber:

  • Genopretter hudens naturlige balance
  • Berolger og lindrer
  • Mindsker rødme og irriteret hud
  • Lindrer kløe
  • Understøtter hudens heling
  • Indeholder ikke parfume
  • Indeholder ikke kortison
  • Tilfører fugt

Anvendelse:

Vask hænderne, inden du anvender cremen. Påfør cremen i et tyndt lag på den irriterede hud to gange dagligt, morgen og aften. Fordel cremen jævnt. Fortsæt behandlingen, indtil hudens tilstand forbedres. I kliniske undersøgelser var kløen sædvanligvis lindret i løbet af den første uge af behandlingen og ved kraftig kløe i løbet af 2-3 ugers behandling. Du kan gentage behandlingen, hvis symptomerne vender tilbage.


Indeholder: 30 gr.

Vand, flydende paraffin, cetostearylalkohol, glycerol, niacinamid, natriumcetostearylsulfat, glycerolmonocaprylat og benzylalkohol.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Astion Pharma
Varenummer: 37243

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.