Pharmaceris R Puri-Rosalin Rensegel Rosacea - 190 ml.

Pharmaceris R Puri-Rosalin Rensegel Rosacea - 190 ml.
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris R-serie
Varenummer: 35294

Pharmaceris Puri-Rosalgin Soothing Physiological Face Gel Wash - beroligende rensegel til dig med rosacea hud

Denne beroligende, fysiologiske rensegel anbefales til daglig rensning og pleje af følsom hud med symptomer af rosacea akne. Produktet erstatter traditionel sæbe, der ellers kan udtørre og irritere huden. 

Gelen renser effektivt men mildt huden fra makeup og urenheder uden sæbe, således at det beskyttende fedtlag på huden ikke nedbrydes, og dens fysiologiske balance opretholdes optimalt. Desuden er gelen tilsat aktive ingredienser, der modvirker hudens tendens til betændelse samt lindrer irritation, reducerer rødme og inflammation og hæmmer den ubehagelige følelse af stram, tør hud. Efter brug efterlades huden med en forbedret tekstur samt med en optimal fugtbalance. 

Velegnet til sensitiv, følsom og allergisk hud uanset alder - har en høj sikkerhed og tolerance i brug. 

Aktive ingredienser:

Allantoin – virker lindrende, fugtgivende og blødgørende samt understøtter celleregenereringen for en forbedret og mere fugtig hud
D-panthenol – virker beroligende samt gør huden mere modstandsdygtig overfor irritationer og reducerer rødme 
Mango voks – har særligt fugtgivende egenskaber, og nærer i dybden for en mere elastisk hud, der er optimalt beskyttet 

- Uden sæbe, farve, parfume og parabener - allergivenlig. 

Effektivitet:

Gelens effektivitet er bevist ved kliniske og dermatologiske tests, lavet med deltagelse af patienter med hud plaget af psoriasis læsioner. Efter 4 uger blev resultaterne følgende:

  • Reducerer intensiteten af rødme 90%
  • Mindsker dannelsen af knopper og bumser 90%

Anvendelse:

Tag en lille mængde rensegel i håndfladerne og vask ansigtet forsigtigt med cirkulære bevægelser. Skyl derefter af med vand.
For de mest optimale resultater bør du anvende den morgen og aften - brug herefter hhv. Pharmaceris R-Lipo-Rosalgin Dagcreme om morgenen og R-Calm-Rosalgin Natcreme, inden du skal sove. 

Hvad rosacea, og hvordan kan det forebygges?

Rosacea er en kronisk hudtilstand, som indebærer betændelse af huden i ansigtet. Tilstanden er en arvelig hudsygdom, der rammer cirka 3-5% af befolkningen og typisk opstår, når man er mellem 30-50 år. 

Symptomerne på rosacea er følgende: 
- Rød, hævet og inflammeret hud
- Prikkende, stikkende og strammende fornemmelser i huden
- Udvidede blodkar og læsioner
- Der kan forekomme bumser, knopper og aknelignende urenheder (ikke hudorme)

Det er svært at behandle hudsygdommen, men du kan forsøge at afholde dig fra ting, der forværrer tilstanden såsom: stærkt sol og skiftende ekstreme temperaturer, stærk og varm mad, alkohol, stress mm. Tilstanden vil typisk brænde ud og blive bedre med tiden. Heldigvis fås der også produkter, som kan reducere og lindre symptomerne, så de ikke bliver en lige så stor gene for dig i hverdagen. Pharmaceris R-serien har kliniske dokumenterede effekter på flere af generne ved rosacea. 

Indhold: 190 ml

Ingredienser:

Aqua (Water), Glycerin, Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium Ricinoleamido MEA-Sulfosuccinate, PEG-70 Mango Glycerides, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?