Nutrilett Pulver

Kom i kalorieunderskud med fuldkosterstatning fra Nutrilett. Den tilrettelagte slankekur består af Nutrilett Pulver, som nem kan shakes sammen med vand eller mælk. De forskellige smagsvarianter gør kuren spændende, ligesom den gode smag gør det nemt for dig at være på slankekur. Du kan blive meget klogere på Nutrilett Pulver her!

Læs mere om Nutrilett: Alt om Nutrilett Pulver | Nutrilett FAQ | Slankeprodukter

2 Produkt(er)

Nutrilett Weight Control - effektiv slankekur

Nutrilett Pulver er en del af Nutrilett Weight Control. Denne serie af produkter skaber en komplet slankekur, hvor alle måltider i op til 3 uger erstattes af Nutrilett shakes. På denne slankekur nedsætter du dit daglige indtag af kalorier til mellem 600 og 800. Almindeligvis indtager du mellem 2000 og 3000 kalorier, og der er altså tale om et massivt kalorieunderskud. Nutrilett Pulver fungerer dermed som en fuldkosterstatning i modsætning til eksempelvis Nutriletts barer, hvor produkterne bruges som erstatning for enkelte måltider.

VLCD giver gode resultater

Når kalorieindtager er så lavt, kalder man slankekuren for en VLCD, en Very Low Calorie Diet. Selvom kalorieindtaget er lavt, sørger Nutrilett for, at du får alle de næringsstoffer, som din krop har brug for. Pulveret er således spækket med protein, vitaminer, mineraler, fibre og andre næringsstoffer. Husk at drikke rigeligt med væske, når du er på en VLCD-kur. Dette kan modvirke sult og hovedpine, der ofte opstår, fordi din krop skal vænne sig til at indtage væsentligt færre kalorier, end den plejer. 


Hvem kan benytte Nutriletts slankeprodukter?

Nutriletts slankeprodukter er skabt til behandling af overvægt hos raske voksne. Produkterne må derfor ikke anvendes af børn, teenagere, ældre samt ammende eller gravide kvinder. Du bør heller ikke spise Nutrilett, hvis du har diabetes 1 eller har andre lidelser, hvor et lavt kalorieindtag er uhensigtsmæssigt. Du skal desuden altid konsultere din læge, hvis du ønsker at indtage Nutrilett Pulver i mere end 3 uger. 


Smagsvarianter - find dit yndlings Nutrilett Pulver!

Smagen har altså været et stort fokus for Nutrilett. Når du udelukkende skal drikke deres pulver-shakes i flere uger, kræver det at du virkelig godt kan lide smagen og ikke blive træt af den så hurtigt. Heldigvis kan du købe forskellige smage, så du enten kan holde dig til din favorit eller skifte mellem dine fortrukne varianter.

Chokolade Pulver fra Nutrilett har en fantastisk cremet konsistens og er fyldt med vitaminer og mineraler. Den fyldige og intense smag af  chokolade gør shaken til en fryd for alle chokolade-elskere, der måske savner at spise chokolade under slankekuren.

Nutrillet Blåbær Pulver med Husk er et helt uninkt produkt Nutrilett Indeholder af Fiberhusk giver shakepulveret et højt indhold af fibre, hvilket er afgørende for vores kost og vores fordøjelses evne til at arbejde. Den lækre smag af hindbær er både sød og frisk, mens shaken giver en dejlig blød fornemmelse.

Nutrillet Jordbær Pulver smager som en dejlig let og kølende jordbær milkshake, som du kender den fra en varm sommerdag. Det lave kalorie indhold har ingen betydning for den gode smag eller indholdet af vitaminer og mineraler. 


pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.