Nutrilett Pulver

Hvad er Nutrilett Weight Control?

Nutrilett Weight Control er en del af den komplette slankekur, hvor du erstatter alle dine måltider i op til to uger, med 5 Nutrilett shakes om dagen.
Når du erstatter dine måltider med shakes, nedsætter du dit daglige kalorieindtag, til ca. 830 kalorier om dagen. Dette er markant mindre end de 2.000-3.000 kalorier, som de fleste af os indtager i løbet af en dag, du er derfor garanteret et vægttab.
Husk at drikke rigeligt med væske (vand) når du er på en VLCD kur. Dette kan modvirke den hovedpine som oftest opleves i starten af kuren, fordi din krop skal vænne sig til at indtage færre kalorier, end den er vant til.
Nutrilett produkterne er specielt udviklet med henblik på den gode smag. Du vil opleve et effektivt vægttab, som smager godt, samtidig med at din krop får alle de næringsstoffer og vitaminer, som den har brug for.

Hvem kan benytte sig af Nutrilett slankeprodukterne?

Nutrilett slankeprodukter er beregnet til behandling af overvægt, hos raske voksne.
Nutrilett bør ikke spises af børn, teenagere, ældre, gravide eller ammende kvinder. Produkterne bør ikke spises af personer med Diabetes 1, eller personer, som har andre lidelser, hvor et lavt kalorieindtag er uhensigtsmæssigt.
Nutrilett Weight Control shakes skal spises som en fuld måltidserstatning i den valgte periode, og bør ikke spises i mere end 3 uger, uden samråd fra din læge.

De forskellige smagsvarianter

Chokolade  - har en cremet smag af chokolade, og giver samtidig din krop alle de mineraler og vitaminer, som den har brug for.

Jordbær - Har en lækker smag af jordbær, som minder om en jordbær milkshake.

Blåbær med kvark og husk - Dette er et unikt produkt, som er det eneste produkt på markedet der indeholder FiberHUSK, som består af psyllium loppefrøskaller, der har et højt fiberindhold.

Find svar på de oftest stillet spørgsmål her.

Hos Med24 finder du altid gode tilbud på slankeprodukterne fra Nutrilett. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage, for at sikre at din bestilling når hurtigt frem til dig. Husk, at du altid kan opnå gratis fragt, når du handler hos Med24.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.