BioGaia dråber Semper - 10 ml

BioGaia dråber Semper
(2) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Semper
Varenummer: 11331

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Indhold
Anmeldelser

BioGaia dråber fra Semper medvirker til en sund og velfungerende mave hos din baby

Der er i dag fundet ud af, at bakterierne i tarmsystemet udgør 70-80% af immunforsvaret og betyder derfor, at en sund tarmflora er vigtigt for at opretholde et stærkt immunforsvar. Mælkesyrebakterien Lactobacillus Reuteri Protectis spiller en særlig rolle i forbindelse med med mælkesyrebakterier til babyer, da det er den eneste gavnlige bakterie, der findes naturligt i hele det menneskelige fordøjelsessystem og i modermælk. I fordøjelsessystemet spreder bakterien sig til tyndtarmens vægge, hvor den hjælper med at optage næringsstoffer og fordøjelse af mælkeprodukter.

Det er vigtigt at der findes den rette mængde mælkesyrebakterier i vores tarmsystem, da det ellers ikke vil kunne fungere normalt. Ved enten de forkerte bakterier eller ikke nok af bakterierne, kan det vise sig i form af dårlig mave som diarré og mavekneb hos babyer.

Oprethold en normal tarmflora med mælkesyrebakterier fra BioGaia

BioGaia dråberne fra Semper hjælper din babys tarmsystem og forebygger problemer med maven i forbindelse med manglende eller forkerte bakterier i maven. Dråberne opretholder en normal tarmflora, så din baby kan have en normal fungerende mave.

  • Opretholder en normal tarmflora
  • Forebygger & behandler rejsemave
  • Styrker immunforsvaret

Bivirkninger:
Mælkesyrebakterier kan i sjældne tilfælde medføre lette bivirkninger i mave-tarmkanalen. De få bivirkninger man kender til er diarré, urolig mave, luft i maven og oppustethed.

Dosering:
Dråberne er nemme at dosere og kan gives sammen med maden. 5 Semper BioGaia dråber indeholder minimum 100 mio. levende Lactobacillus reuteri Protectis. 


Indeholder: 10 ml. (svarer til 50 dagsdoser).

Solsikkeolie, palmekerneolie, Lactobacillus reuteri DSM 17938.
Ingredienser:

Solsikkeolie, Kokosolie, Palmekerneolie, Lactobacillus reuteri DSM 17938

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.