Semper

Semper
35 Produkt(er)
Semper er udvikler, producent og markedsfører et bredt sortiment af glutenfri produkter. Er du glutenintolerant så kan du altid vælge mellem mange lækre produkter fra Semper.
Semper stræber efter deres madvarer skal være af en god og høj kvalitet og sætter en ære i at finde de bedste råvarer af god kvalitet og gode egenskaber.


Hvad er symptomerne på glutenallergi?

Mange har måske oplevet at have oppustet mave og mavesmerter som følge af et måltid. Det er ikke nødvendigvis et tegn på glutenallergi, men kan skyldes en lang række andre faktorer som disse:

  • Dårlig fordøjelse
  • Forstoppelse
  • Oppustet mave
  • Træthed

Omvendt kan man også være glutenintolerant, uden at man mærker nævneværdige symptomer. Derfor mener man at det reelle antal glutenallergikere er højere end antallet af diagnosticerede danskere.

Kan man nikke genkendende til de førnævnte symptomer, har man muligvis glutenallergi eller er særlig gluten sensitiv. Derfor kan man som alternativ prøve at undgå glutenholdige produkter i en tid og selv mærke efter, om der sker en forbedring.

HVis man er i tvivl, er det altid en god ide at få sin læge til at undersøge om man lider af cøliki.

Lider man af cøliaki uden at få det diagnosticeret og behandlet, risikerer man at få ødelagt slimhinden i tyndtarmen. 

Behandlingsformen for cøliaki er en livslang diæt med glutenfri kost, så tjek med din læge inden du vinker farvel til øl, brød og pasta.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.