KRAES Cleansing Mask - 50 ml

KRAES Cleansing Mask - 50 ml
KRAES Cleansing Mask - 50 ml
KRAES Cleansing Mask - 50 ml
KRAES Cleansing Mask - 50 ml
Se alle produkter fra Kraes & Kraes K-serie
Varenummer: 39791

KRAES ansigtsmaske baseret på naturlige olier, der nænsomt renser for makeup og urenheder

KRAES cleansing mask kan bruges som daglig rens til ansigtet eller en ugentlig fugtgivende maske. Den kan også bruge til lindring af tørre hudområder som f.eks. tørre pletter eller læber.

Masken fra KRAES er 100% naturlig og specifikt udviklet til gravide, barslende og dig, som ønsker helt rene og innovative produkter. 

Som et lille ekstra krydderi er der tilsat mikroalgen Pavlova Lutheri, som er en super effektiv anti-pollutioningrediens. Den yder beskyttelse mod frie radikaler fra udendørs/indendørs forurening. Mikroalgen reducerer desuden betændelsesreaktioner og har anti-inflammatoriske egenskaber. Alt dette resultere i at cellelevedygtigheden forbedres generelt. 

Sådan renser du med KRAES Cleansing Mask:

Massér KRAES cleansing mask ind i huden, og tør den af med en varm og fugtig klud.
Masken kan påføres direkte på tørre områder og/eller bruges som fugtgivende maske i 10-15 min.
Anvend masken dagligt til normal/ tør/sensitiv hud.

Med KRAES cleansing mask undgår du følelsen af knas tør hud efter rens. Det eneste, du blot skal huske, er at bruge en varm og fugtig vaskeklud, når du fjerner masken. Herefter står du med en fuldendt følelse af, at huden er blevet renset og samtidig mættet med fugt.

Er specielt udviklet til normal/tør/sensitiv hud. Bruges fortrinsvist om aftenen.

Indhold: 50 ml


Ingredienser:

Prunus Armeniaca Kernel Oil (abrikos), Camellia Oleifera Seed Oil*(kamelia), Hydrogenated Vegetable Oil (vegetabilsk), Butyrospermum Parkii Butter (shea), Ricinus Communis Seed Oil*(castor), Adansonia Digitata Oil**(baobab), Caprylic/ Capric Triglyceride (vegetabilsk)*, Pavlova Lutheri Extract*(mikroalge)

*COSMOS approved/100% naturlig
**COSMOS certified/økologisk og 100% naturlig

Abrikos:

Abrikoskerneolie er en mild olie, som er velegnet til meget tør og sensitiv hud. Den har et højt indhold af A-og E-vitamin og omega-3,-6 og-9, hvilket tilfører huden masser af fugt. Abrikoskerneolie absorberes hurtigt, afhjælper irriteret hud og hjælper med at genopbygge beskadiget hud.

Baobab:

Baobabolie er en af de få naturlige olier med en meget høj koncentration af antioxidanter, som virker genopbyggende på irritabel/sensitiv/moden hud. Desuden er den rig på A-, C-, D- og E-vitaminer og indeholder både omega-3,-6 og-9. Sammensætningen tilfører masser af fugt og elasticitet til cellerne og blødgør huden. Vores baobabolie trænger hurtigt ind i huden. Olien udvindes af små baobabfrø, der vokser på ”Livets træ” i Senegal.

Castor:

Den kraftfulde castorolie, også kaldet ricinusolie eller amerikansk olie, er en naturlig olie med et højt niveau af ricinolsyre – op mod 89% af castor udgøres af fedtsyren ricinolsyre. Ricinolsyre har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, og den tilfører fugt til huden. Castorolie indeholder både omega- 3, -6 og -9 og E-vitamin. Den smukke, rødlige castorplante findes hovedsageligt i subtropiske eller tropiske områder.

Kamelia:

Kameliaolie beskytter huden mod frie radikaler (fx luftforurening), fugter og gør huden blød. Olien er kendt som lidt af en anti-ageingeliksir pga. indholdet af antioxidanter, vitamin A og E og omega-fedtsyrerne 3,6 og 9. Kameliaolie har anti-inflammatoriske egenskaber og trænger hurtigt ind i huden. Kameliaplanten vokser primært i Kina og Japan.

Pavlova Lutheri:

Mikroalgen Pavlova Lutheri er en super effektiv anti-pollutioningrediens, som yder ultimativ beskyttelse mod indendørs- og udendørsforurening. Sundhedsmæssigt har mikroalgen flere fordele; den reducerer betændelsesreaktioner i huden, har anti-inflammatoriske egenskaber og forbedrer cellelevedygtigheden generelt. Et resultat heraf er en bedre hudtone og smukkere glød.

Shea:

Shea er en super fugtighedsgivende og blødgørende ingrediens. Sheanøddernes fugtgivende egenskaber skyldes bl.a. deres indhold af fedtsyren linolsyre og omega-6 og -9. Udover at shea tilfører huden masser af fugt indeholder den A-, E- og F-vitaminer og anti-inflammatoriske phytosteroler (naturligt stof i planter).
Sheasmør udvindes af nødder, som gror på træer på den tørre savanne i Vestafrika. Vores sheasmør stammer fra Burkina Faso i Vestafrika.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.