KRAES K-serie til kvinder

Du kender måske KRAES som skånsom og naturlig hudpleje til små børn, men den nye KRAES K-serie er tiltænkt og rettet mod kvinder, der er på udkig efter naturlige, effektive, eksklusive og lækre ingredienser i deres produkter til hudpleje.  

Produkter til både mor og barn | KRAES ansigtspleje | Kropsolie fra KRAES 

2 Produkt(er)

Produkter til både mor og barn

KRAES er et brand, der har specialiseret sig i naturlig og skånsomme produkter til huden, som ikke fremkalder allergi, irritation eller kløe. Produkterne fra KRAES blev udviklet for at spare børn for ubehaget ved kløe og allergiske reaktioner fra andre klassiske hudprodukter. Det første produkt – KRAES Babybad, er et naturligt alternativ til sæbe, men nu er sortimentet blevet udvidet med mange andre naturlige plejeprodukter. Hvor KRAES tidligere har været forbeholdt småbørn og babyer, har KRAES med kvindeserien “K” udviklet en række lækre produkter til kvinder, der med naturlige og effektive ingredienser giver optimal pleje.  

KRAES K-serie er udviklet som en naturlig serie af rene og innovative produkter til gravide og barslende, men de egner sig også perfekt til dig, der ønsker at give din krop og hud de bedste og reneste produkter. Produkterne er drøje i brug, og så absorberes de hurtigt, så den vigtige hud mod hud-kontakt mellem mor og barn ikke forhindres.  


KRAES ansigtspleje – Rens, fugt, scrub og olie

Fra KRAES finder du de bedste produkter til pleje og forkælelse af huden i ansigtet. Faktisk kan du finde både en rensende ansigtsmaske, en eksfolierende scrub, en fugtgivende ansigtscreme og en nærende olie.  

Rensende ansigtsmaske

Som første skridt i din hudplejerutine kan du rense dit ansigt med den oliebaserede og naturlige ansigtsmaske, der nænsomt renser huden for makeup, urenheder og skidt fra dagen. Der er tilsat mikroalgen Pavlova Lutheri, som er en effektivt beskyttende antipollutionsingrediens, der kan beskytte mod frie radikaler. For at bruge ansigtsmasken skal du fordele den på huden og massere den godt ind, hvorefter du fjerner den med en varm og fugtig klud. Ansigtsmasken sørger for, at din hud ikke føles tør og udsat efter rensen, og den egner sig derfor særligt godt til normal, tør og sensitiv hud. 

KRAES Melting Exfoliator

Som en ekstra dybdegående rens kan du bruge den eksfolierende ansigtsscrub, der er baseret på nærende olier. Små fine abrikosgranulater i scrubben stumulerer og skrubber huden, så den efterlades blød og glat. Derudover indeholder scrubben kameliaolie, castorolie og shea, som er beskyttende, fugtgivende og blødgørende ingredienser, der tilfører huden rigeligt med fugt og pleje, samtidig med at huden renses grundigt. 

Ansigtscreme

Den fugtgivende ansigtscreme KRAES facial moisture indeholder det lille stressbeskyttelsesmolekyle Ectoin, der er udvundet ved hjælp af bioteknologi. Ectoin har synlige og langsigtede effekter for huden, da det blandt andet kan hjælpe til at stimulere kollagen- og elastinproduktion i huden samt lindre, berolige og regenerere huden. Cremen indeholder også den kendte ingrediens havreekstrakt, som også findes i mange andre af KRAES’ produkter. Havreekstraktetefterligner nogle af de stoffer, som huden naturligt mister med tiden, og dermed holdes huden ung, elastisk og sund.  

Facial Drops ansigtsolie

I K-serien finder du også en high performance ansigtsolie, der hjælper huden til at komme i balance samt reducerer mørke pletter. Med ingredienser som baobabolie, hybenroseolie og havreekstrak hjælper olien huden til at rehydrere og få en strålende glød. Olien kommer i en fin lille bøtte med 30 ml, og da du kun skal bruge omkring 2 – 3 dråber ad gangen, holder olien til lang tids brug. Desuden er olien fri for duft og parfume, så den er skånsom, hvis du har en baby, der ofte er tæt på eller i kontakt med ansigtet.  


Kropsolie fra KRAES

Produkterne fra KRAES er ikke kun til brug i ansigtet, for også din krop kan nyde godt af de naturlige og effektive produkter. KRAES Body Therapy er en 100% naturlig kropsolie, der er særligt udviklet til områderne omkring baller, lår, arme og mave. Kropsolien består blandt andet af abrikoskerneolie, kameliaolie, baobabolie, hybenroseolie og tisochrysis Lutea, som alle er ingredienser, der har til formål at stimulere og opstramme huden samt forbedre hudens fasthed og elasticitet.  

Brug olien som en lækker forkælelse efter fx badet eller en tørbørstning for den bedste effekt. Fordel en smule olie i hænderne og massér herefter olien ind i huden med blide cirkulære bevægelser.  

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.